Η ήττα του Ολυμπιακού από την Βαλένθια στο ΣΕΦ και ο κίνδυνος τιμωρίας για ρατσιστική επίθεση σε διαιτητή

Εντοπίστηκε ο δράστης και του έκοψαν το γήπεδο

by Times Newsroom

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για τη Euroleague με 63-56, όμως εκτός από τον αγωνιστικό προβληματισμό έχει να αντιμετωπίσει και τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας του για ρατσιστική επίθεση σε διαιτητή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Γάλλος διαιτητής Ζοζέφ Μπισάνγκ διέκοψε το ματς, καθώς φίλαθλος από τα court seats του είπε «αντε γ… μαύρη μαϊμού».

Του έκοψαν το γήπεδο

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι βρήκε τον δράστη που προχώρησε στην καταδικαστέα ρατσιστική επίθεση και όχι μόνο προχώρησε στην αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας του, αλλά του απαγόρευσε και δια παντός την είσοδο στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του “φιλάθλου” της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται δια παντός η είσοδος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com