«Η ποίηση της Τήνου» – Το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας γιορτάζει τα 15α γενέθλιά του

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα 15α γενέθλια του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη με τίτλο «Η ποίηση της Τήνου», την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00), στο Μουσείο, στον Πύργο της Τήνου.

Η βραδιά περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα από τη δισκογραφία των αδερφών Καλογεράκη ενώ, ποιήματα των Ντίνου Σιώτη και Αλέκου Φλωράκη, ειδικά μελοποιημένα για την παράσταση, στίχοι, τραγούδια και άλλα στοιχεία της λαϊκής παράδοσης της Τήνου θα μυήσουν τους θεατές στον ποιητικό κόσμο του νησιού.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μιχάλης Καλογεράκης (κιθάρα, ερμηνεία), Παντελής Καλογεράκης (ερμηνεία), Αλέξης Στενάκης (κλαρινέτο).
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01
Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com