Η σπαρακτική στιγμή που 6 παιδιά κλαίνε απαρηγόρητα καθώς χωρίστηκαν από τους γονείς τους που μπαίνουν σε φυλακή στην Τουρκία

«Το ΕΔΑΔ επιβεβαίωσε ότι οι πράξεις των γονιών δεν αποτελούν έγκλημα»

by Times Newsroom

Είναι η σπαρακτική στιγμή που τα 6 παιδιά του Abdülkadir και της Nurcan Arslan χωρίστηκαν από τους γονείς τους, καθώς το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο, καθώς φέρεται πως συμμετείχαν σε τρομοκρατική οργάνωση. Τα παιδιά κλαίνε, καθώς άφησαν πίσω τους γονείς τους, καθώς εκείνοι θα μπουν στη φυλακή, στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού aktifhaber.com, ο Abdülkadir Arslan εργαζόταν προηγουμένως σε αίθουσα διδασκαλίας που έκλεισε με διάταγμα και η σύζυγός του ήταν νοικοκυρά. Και οι δύο δικάστηκαν για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση με τον ισχυρισμό ότι είναι μέλη της αίρεσης Γκιουλέν.

Οι Abdülkadir και Nurcan Arslan, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Edirne, έμειναν με τα παιδιά τους. Ενώ οι συγγενείς του ζεύγους Arslan πήραν τα παιδιά στην Κωνσταντινούπολη, ο θρήνος των παιδιών που άφησαν τους γονείς τους στην Edirne ήταν σπαρακτικός.

Ο βουλευτής του Kocaeli Ömer Faruk Gergerlioğlu ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το ζευγάρι Abdülkadir και Nurcan Arslan, με διάταγμα κατάστασης έκτακτης ανάγκης, συνελήφθη από το Ποινικό Δικαστήριο Ειρήνης στην Edirne. Τα 7χρονα πεντάδυμα και το 13χρονο παιδί του ζευγαριού έμειναν στη μέση. Τα παιδιά περίμεναν για λίγο στο αστυνομικό τμήμα και μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από συγγενείς.

Στις εικόνες που μοιράστηκε ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία «Tutsak Bebekler», οι συγγενείς προσπαθούν να ηρεμήσουν τα παιδιά που κλαίνε.

Ο Abdülkadir Arslan καταδικάστηκε σε 9 χρόνια και η σύζυγός του σε 6 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση για φερόμενη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Την περασμένη εβδομάδα, η «απόφαση Yalçınkaya» του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) επιβεβαίωσε ότι οι πράξεις για τις οποίες κατηγορήθηκε το ζευγάρι δεν θεωρούνται εγκλήματα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Η ανάρτηση που έκανε η σελίδα «Tutsak Bebekler», γράφει:

«Άλλο ένα οικογενειακό δράμα. Δεν υπερβάλλουμε. Όσοι μπορούν να το αντέξουν ας παρακολουθήσουν τα παιδιά.

Η κατάσταση της 13χρονης Vildan και των 7χρονων πεντάδυμων αδελφών, που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και έμειναν μόνα τους, είναι σπαρακτική. Οι στιγμές του αποχωρισμού των παιδιών από τους γονείς τους είναι ένα μικρό μέρος του παγόβουνου.

Οι Abdülkadir και Nurcan Arslan, οι οποίοι καταδικάστηκαν για πράξεις που το ΕΔΑΔ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι δεν αποτελούν έγκλημα, συνελήφθησαν χθες και στάλθηκαν στις φυλακές τύπου L της Edirne. Τα παιδιά πρέπει επειγόντως να επανενωθούν με τους γονείς τους πριν προκληθεί περαιτέρω ζημιά. Μπορείτε να γίνετε η φωνή αυτών των παιδιών;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com