«Η ταπείνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν» – Το εξώφυλλο του Economist

«Μοιάζει με αδέξιο κακοποιό»

by Times Newsroom

Στην ανταρσία της μισθοφορικής εταιρείας Wagner και το πλήγμα στο γόητρο του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του περιοδικού Economist. «Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την αντίδραση (του λαού) στο Νταγκεστάν και σε ολόκληρη τη χώρα», είπε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου στον Σεργκέι Μέλικοφ, τον ηγέτη αυτής της δημοκρατίας στο νότιο τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόσπασμα που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.

«Η ταπείνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του περιοδικού που φιλοξενεί μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου γεμάτη ρωγμές. «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μοιάζει με αδέξιο κακοποιό μέσα στην κούφια συμμορία στην οποία έχει καταντήσει τη Ρωσία. Η ανταρσία της Wagner έχει αποκαλύψει την αυξανόμενη αδυναμία του», σχολιάζει ο Economist στην ανάρτησή του στο Twiiter. Ωστόσο, εξηγεί ότι δεν θα πρέπει ακόμη να ξεγράψουμε τον Ρώσο πρόεδρο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com