Η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στα «Σικυώνια 2023» και, σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση«Ικέτιδες», το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 (ώρα 21:30), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η συγκλονιστική τραγωδία του Ευριπίδη, με επίκαιρα μηνύματα για τον πόλεμο, την αξιοπρέπεια, την πίστη, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία της Γιολάντας Λασκαρίδη, από την κεντρική σκηνή «Σοφία Σπούλου», του Συλλόγου Πολιτισμού «Σαν Παραμύθι».

Τα «Σικυώνια», η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων, διοργανώνονται από το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και τον Δήμο από το 2010 και περιλαμβάνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε διαφορετικούς χώρους της περιοχής.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16, Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή