«Taste like Chios Festival 2023: Η παράδοση στο πιάτο μας» – Masterclass στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο του «Taste like Chios Festival 2023: Η παράδοση στο πιάτο μας», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και o Φορέας Τουρισμού Χίου συνδιοργανώνουν Masterclass συνταγών μαστίχας, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 (ώρες 11:30-13:30), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαστίχας Χίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γνωστούς σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Ελληνικής Γαστρονομίας, καθώς και αναγνωρισμένους σεφ από την Τουρκία και τη Ρουμανία να εκτελούν πρωτότυπες συνταγές και στη συνέχεια θα γευτούν τα εδέσματα. Κύριο συστατικό στις παρασκευές τους θα αποτελέσει η μαστίχα, ένα μοναδικό προϊόν ταυτισμένο με τον τόπο παραγωγής του.

Σημειώνεται ότι το «Taste like Chios Festival 2023: Η παράδοση στο πιάτο μας» θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, σε διάφορες περιοχές της Χίου, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων και με την υποστήριξη φορέων και πολιτιστικών σωματείων του νησιού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος
Τ.: 22710 72212 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com