Θερινά εργαστήρια για παιδιά στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα «Το Σπίτι της Τέχνης», οργανώνει τέσσερα αυτοτελή θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Αναλυτικά:

  • «Ηχοπεριπέτεια»

Τη Δευτέρα 10 και την Τετάρτη 12 Ιουλίου (ώρες 10:30-12:30), παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών, θα γίνουν για λίγο μικροί ηχο-εξερευνητές και συλλέγοντας αντικείμενα της φύσης, θα παράγουν ήχους και θα τραγουδήσουν. Με βασικά εργαλεία τη δημιουργικότητα και τη φαντασία θα φτιάξουν μια ηχο-ιστορία αλλά και ένα κρεμαστό διακοσμητικό το οποίο και θα πάρουν μαζί τους ως αναμνηστικό.

  • «Μουτζουρώνοντας τη μουσική»

Την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιουλίου (ώρες 10:30-12:30) οι μικροί φίλοι, ηλικίας 8 έως 13 ετών, θα έρθουν σε επαφή με γνωστούς ζωγράφους και μουσικούς και θα πειραματιστούν πάνω στις δύο τέχνες μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων.

H συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ | Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή