Ινδία: Γονείς ζητούν 600.000 ευρώ από τον γιο τους γιατί…δεν τους έκανε εγγόνι

Ο 61χρονος Sajneev Prasad και η 57χρονη σύζυγός του Sadhana, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του γιου τους Shrey Sagar και της συζύγου του Shubhangi, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2016 και δεν έχουν αποκτήσει ακόμη παιδιά.

by Times Newsroom

Ένα ζευγάρι στην Ινδία μήνυσε τον γιο τους επειδή δεν τους έκανε παππούδες.

Το ζευγάρι συνταξιούχων ζητά πάνω από 600.000 ευρώ από τον μοναχογιό τους επειδή δεν τους έκανε εγγόνι και τους προκάλεσε «ψυχική αγωνία».

Ο 61χρονος Sajneev Prasad και η 57χρονη σύζυγός του Sadhana, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του γιου τους Shrey Sagar και της συζύγου του Shubhangi, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2016 και δεν έχουν αποκτήσει ακόμη παιδιά.

Όπως είπαν οι γονείς του Shrey Sagar, περίμεναν είτε ένα παιδί από αυτόν, σε διάστημα ενός χρόνου από τον γάμο ώστε να μπορέσει να τους αποζημιώσει για την υπερπολυτελή τελετή που του διοργάνωσαν και για τα χρήματα που διέθεσαν για να τον σπουδάσουν είτε να τους δώσει όλα αυτά τα χρήματα πίσω.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι έχουν ξοδέψει 311.000 ευρώ για τον γιο τους από τότε που γεννήθηκε και τώρα θέλουν ακριβώς το ίδιο ποσό πίσω αλλά και άλλα τόσα για αποζημίωση. «Σκοτώσαμε το όνειρό μας για να τον αναθρέψουμε. Είναι όνειρο κάθε γονιού να γίνει παππούς. Περιμέναμε για χρόνια να γίνουμε παππούδες. Προσπαθούσαμε να πείσουμε τον γιο και τη νύφη μας αλλά δεν νοιάστηκαν για τις απαιτήσεις μας. Είμαστε συντετριμμένοι που θα πεθάνουμε χωρίς να δούμε εγγόνι». «Ψυχικά είμαστε αρκετά διαταραγμένοι γιατί μένουμε μόνοι», είπε επίσης το ζευγάρι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com