ΗΠΑ: Αστυνομικοί πυροβόλησαν ληστή 36 φορές – Κρατούσε όμηρο υπάλληλο καταστήματος

Σκληρό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της αστυνομίας του Ντένβερ στις ΗΠΑ και αφορά ένα περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου.

by Times Newsroom

Ένας άνδρας, που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς με 36 σφαίρες, είχε κλέψει ένα όχημα το οποίο οδήγησε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας 7-Eleven, όπου κράτησε ομήρους δύο υπαλλήλους σε ένα κλειδωμένο γραφείο.

Αστυνομικοί στο Ντένβερ πυροβόλησαν 36 φορές μέσα σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα εναντίον ενός ένοπλου άνδρα που κρατούσε ομήρους υπαλλήλους καταστήματος. Κανένας από τους υπαλλήλους δεν τραυματίστηκε, μεταδίδει η Denver Post.

Οι αστυνομικές Αρχές ανταποκρίθηκαν αρχικά στο κατάστημα 7-Eleven μετά από κλήση τεσσάρων πελατών που ανέφεραν περιστατικό με μαχαίρι και ληστεία σε εξέλιξη περίπου στις 6:50 μ.μ. της 1ης Μαρτίου, δήλωσε ο Κλαρκ. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο ύποπτος -ο 43χρονος Κρίστοφερ Κάουτς- είχε ταμπουρωθεί μαζί με δύο υπαλλήλους σε ένα γραφείο πίσω από τον πάγκο πωλήσεων.

ΗΠΑ: Άνοιξαν πυρ όταν άκουσαν τον δράστη να απειλεί

«Οι αστυνομικοί, που βρίσκονταν έξω από το γραφείο, άκουγαν θόρυβο από το εσωτερικό του και κάτι που έμοιαζε με κλιμακούμενη αναταραχή», δήλωσε ο Κλαρκ. «Η πόρτα είχε ένα μικρό, τετράγωνο παράθυρο στο κέντρο της και ένας αστυνομικός μπόρεσε να δει μέσα και θεώρησε ότι είδε τον δράστη να κρατάει ένα μαχαίρι σε έναν από τους υπαλλήλους».

Μετά από προσπάθειες επικοινωνίας με τον Κάουτς, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και διαπίστωσαν ότι ο δράστης την είχε μπλοκάρει από μέσα χρησιμοποιώντας ένα γραφείο, δήλωσε ο Κλαρκ.

Οι τέσσερις κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα σε σημείο που να μπορούν να δουν εν μέρει το εσωτερικό του δωματίου. Όταν είδαν τον Κάουτς να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό ενός υπαλλήλου και τον άκουσαν να απειλεί να μαχαιρώσει τον υπάλληλο και οι τέσσερις αστυνομικοί άνοιξαν ταυτόχρονα πυρ. Τότε, ο δράστης έπεσε νεκρός σε μία καρέκλα και ύστερα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαχαίρι, αλλά μεταλλικό αιχμηρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση καρφιών.

Οι τέσσερις αστυνομικοί που πυροβόλησαν βρίσκονται σε καθεστώς περιορισμένης απασχόλησης εν αναμονή της έκβασης της έρευνας.

Σοκαριστικό βίντεο …ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com