ΗΠΑ: Coca-Cola και PepsiCo αναστέλλουν τις πωλήσεις αναψυκτικών στη Ρωσία

Ρωσία: Κλείνουν «προσωρινά» τα φαστ-φουντ της αλυσίδας McDonald's

by Times Newsroom

Άλλοι δύο κολοσσοί προστέθηκαν στη μακρά λίστα επιχειρήσεων της Δύσης που «παγώνουν» τις δραστηριότητές τους στη χώρα αυτή μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η Coca-Cola Co και η PepsiCo Inc ανακοίνωσαν χθες Τρίτη πως αναστέλλουν τις πωλήσεις των αναψυκτικών τους στη Ρωσία, με τους δύο κολοσσούς να προστίθενται στη μακρά λίστα επιχειρήσεων της Δύσης που «παγώνουν» τις δραστηριότητές τους στη χώρα αυτή μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, η Coca-Cola ανακοίνωσε πως αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, αναφέροντας σε μια λιτή ανακοίνωση ότι «θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση και τις εξελίξεις».

Από την πλευρά της, η PepsiCo ανακοίνωσε πως αναστέλλει την πώληση αναψυκτικών στη Ρωσία, αλλά θα συνεχίσει να διαθέτει στη ρωσική αγορά γαλακτοκομικά προϊόντα και βρεφικό γάλα σε σκόνη.

Ρωσία: Κλείνουν «προσωρινά» τα φαστ-φουντ της αλυσίδας McDonald’s

Η αλυσίδα φαστ-φουντ McDonald’s Corp ανακοίνωσε ότι κλείνει προσωρινά τα εστιατόριά της στη Ρωσία.

Η McDonald’s προστίθεται έτσι στη μακρά λίστα των δυτικών εταιρειών που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους στη χώρα αυτή μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η εταιρεία διαβεβαίωσε πάντως ότι θα συνεχίσει να καταβάλει τους μισθούς στους 62.000 υπαλλήλους της στη Ρωσία.

ΗΠΑ: Η αλυσίδα καφέ Starbucks αναστέλλει κάθε δραστηριότητα στη Ρωσία

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com