ΗΠΑ: Συναγερμός στον Λευκό Οίκο – Βρέθηκε κοκαΐνη στις τουαλέτες

Μία λευκή σκόνη βρέθηκε σε τουαλέτα του Λευκού Οίκου, πυροδοτώντας «συναγερμό». Μετά από ανάλυση που έγινε, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για κοκαΐνη.

by Times Newsroom

Τώρα, το μόνο που μένει να εξακριβωθεί είναι το πώς βρέθηκε εκεί, όπως αποκαλύπτει η Washington Post, επικαλούμενη αξιωματούχο του Λευκού Οίκου που συμμετείχε στην έρευνα.

Η λευκή σκόνη εντοπίστηκε δύο μέρες μετά την επίσκεψη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Δεδομένου του ότι είναι γνωστό πως ο 53χρονος Χάντερ έχει υπάρξει εθισμένος στα ναρκωτικά, πολλοί συνέδεσαν την κοκαΐνη που βρέθηκε στην τουαλέτα με την επίσκεψή του στο κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, όταν ανακαλύφθηκε η ουσία.

Ένα ένστολο μέλος των Μυστικών Υπηρεσιών βρήκε τη λευκή ουσία σε σκόνη κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στον Λευκό Οίκο. Η ανακάλυψη του παράνομου ναρκωτικού οδήγησε σε μια σύντομη εκκένωση του Λευκού Οίκου.

Η ομάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που ανταποκρίθηκε στην κλήση διαπίστωσε ότι η ουσία δεν αποτελούσε απειλή – και η καταγραφή μίας κλήσης από το πυροσβεστικό πλήρωμα επιβεβαίωσε ότι οι δοκιμές διαπίστωσαν ότι ήταν κοκαΐνη.

«Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη», είπε ένας πυροσβέστης με το τμήμα επικίνδυνων υλικών στις 8:49 της Κυριακής (τοπική ώρα), σύμφωνα με την Post.

Νέα μπλεξίματα για τον Χάντερ Μπάιντεν: Βίντεο τον δείχνει να οδηγεί κάνοντας ναρκωτικά

Πρωτοσέλιδο έγινε πάλι για τα καμώματά του ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί, κάνοντας ναρκωτικά.

Το βίντεο, που φαίνεται να τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2018, απεικονίζει τον Χάντερ Μπάιντεν να οδηγεί καπνίζοντας μία πίπα για κρακ, που πιθανότατα περιείχε κιόλας την ναρκωτική ουσία. Ο σήμερα 53χρονος Χάντερ φαίνεται να τραβάει ο ίδιος το βίντεο,  οδηγώντας σε μία γειτονιά άγνωστης περιοχής.

Η New York Post αναφέρει επίσης ότι ένα άλλο βίντεο, που χρονολογείται ένα μήνα αργότερα, απαθανατίζει τον Χάντερ να οδηγεί με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 276 χιλιομέτρων/ώρα  στο δρόμο προς το Λας Βέγκας.

Τα βίντεο φέρεται να βρέθηκαν σε ένα λάπτοπ που ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν. Στον ίδιο φορητό υπολογιστή φέρεται να βρέθηκαν, επίσης, διάφορα μηνύματα από γυναίκες με τις οποίες σχεδίαζε να γλεντήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Λας Βέγκας.

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα κυκλοφόρησαν σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται BidenLaptopMedia.com, ο οποίος διευθύνεται από μια οργάνωση που ονομάζεται Marco Polo και της οποίας φέρεται να ηγείται ο πρώην βοηθός του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, Γκάρετ Ζίγκλερ.

Ο ιστότοπος έκανε χιλιάδες ιδιωτικά βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα του Χάντερ διαθέσιμα σε όλους.

Η συλλογή των δεδομένων του υιού Μπάιντεν χρονολογείται από το 2008, όταν ίδρυσε την εταιρεία συμβούλων Seneca Global Advisors, έως το 2019, όταν ο πατέρας του ξεκίνησε την εκστρατεία για την προεδρία.

Τα βίντεο βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί σε ένα κατάστημα υπολογιστών στο Ντέλαγουερ το 2019.

Ενώ ο 53χρονος δικηγόρος δεν φαίνεται να προκαλεί κάποιο τροχαίο στα δύο κλιπ, ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλυψε στα «Beautiful Things», τα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν 2021, ότι ενεπλάκη σε τροχαίο το 2016 όταν οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Στο βιβλίο του,  ο Μπάιντεν μιλούσε για τις περιπέτειές του με τα ναρκωτικά, λέγοντας: «Έχω αγοράσει κρακ και κοκαΐνη στους δρόμους της Ουάσιγκτον, DC και είχα φτιάξει μόνος μου κρακ μέσα σε ένα μπανγκαλόου ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες».

«Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, ο γάμος μου που διήρκεσε δύο δεκαετίες διαλύθηκε, έμπλεξα με όπλα και κάποια στιγμή ξέφυγα τελείως, καταλήγοντας να ζω σε ένα μοτέλ με 59 δολάρια τη νύχτα στον αυτοκινητόδρομο I- 95, ενώ τρόμαζα την οικογένειά μου περισσότερο από τον εαυτό μου».

Κατά τη διάρκεια της «μάχης» του Χάντερ με τα ναρκωτικά, η οικογένεια Μπάιντεν έμεινε δίπλα του και τον υποστήριξε.

Όταν ρωτήθηκε για τη χρήση ναρκωτικών από τον Χάντερ σε μια προεδρική συζήτηση το 2020, ο πατέρας του, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, είπε: «Ο γιος μου, όπως πολλοί άνθρωποι, είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά».

«Το προσπερνά. Το έχει φτιάξει. Το έχει δουλέψει. Και είμαι περήφανος για αυτόν, είμαι περήφανος για τον γιο μου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com