Ισραήλ: Η Χαμάς ισχυρίζεται πως απήγαγε Ισραηλινούς στρατιώτες

Σε κανονικό πόλεμο εξελίσσεται η νέα σύρραξη που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα (7/10) στην λωρίδα της Γάζας, όταν δυνάμεις της Χαμάς εκτόξευσαν περί τις 5.000 ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος

by Times Newsroom

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει την αντεπίθεσή τους, με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να κάνει λόγο για πόλεμο, τονίζοντας πως ο εχθρός θα πληρώσει ένα «τίμημα που δε φαντάζεται». Την ίδια ώρα, δεκάδες βίντεο από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι ρουκέτες, αλλά και από την ισραηλινή επιχείρηση κάνουν τον γύρο των social media, ενώ οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 22 νεκρούς.

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φέρεται, μάλιστα, να απεικονίζει Ισραηλινούς στρατιώτες που αιχμαλώτισαν οι δυνάμεις της Χαμάς:

Νωρίτερα ο Μοχάμεντ Ντεΐφ, υψηλόβαθμος στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς, είχε ανακοινώσει την έναρξη της επιχείρησης «Κατακλυσμός αλ-Άκσα» στα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς, καλώντας τους απανταχού Παλαιστινίους να πολεμήσουν. «Αυτή η ημέρα της μεγαλύτερης μάχης για να τερματιστεί η τελευταία κατοχή επί γης», δήλωσε, προσθέτοντας ότι εκτοξεύτηκαν 5.000 ρουκέτες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com