Κως: Το βίντεο που πρόδωσε τον Μπαγκλαντεσιανό – Το προφίλ του και η μαρτυρία της διασώστριας

Δίωξη στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για την ανθρωποκτονία της Αναστάζια στην Κω άσκησε η εισαγγελέας.

by Times Newsroom

Το νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, αποκαλυπτικό. Σε συνδυασμό και με τα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα εκείνου και της 27χρονης, «δένουν» σε τέτοιο βαθμό την υπόθεση σε βάρος του, που η εισαγγελέας δεν χρειάστηκε να περιμένει τα αποτελέσματα του DNA για να ασκήσει τη δίωξη, τα οποία, απ’ ότι φαίνεται, χρειάζονται χρόνο καθώς το δείγμα ήταν μικρό.

Το βίντεο που ξεκλείδωσε την υπόθεση

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από κάμερα κοντά στο σπίτι του 32χρονου, επιβεβαιώνει την αποκλειστική μαρτυρία στο LIVE NEWS του συγκατοίκου του από το Πακιστάν, ότι δηλαδή ο 32χρονος μαζί με την Αναστάζια ήταν στο σπίτι τους, ύστερα έφυγαν μαζί και από εκείνο το σημείο και μετά τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν.

«Πρώτη φορά την έφερε. Εγώ φώναζα γιατί την έφερε. Και λέει είναι φίλη να μιλήσουμε λίγο, να κάνουμε παρέα και θα φύγει».

Η μαρτυρία του στο LIVE NEWS σε συνδυασμό με το υλικό από την κάμερα, φαίνεται πως ξεκλείδωσαν την υπόθεση.

Πράγματι, στις 23.00 το βράδυ, ο 32χρονος με την Αναστάζια φεύγουν με το μηχανάκι του από το σπίτι με κατεύθυνση τις Αλυκές.

Στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα, η ίδια κάμερα έχει καταγράψει τον 32χρονο να επιστρέφει με το μηχανάκι του στο σπίτι, όπου παρέμεινε λίγα λεπτά και ύστερα φεύγει ξανά με το μηχανάκι και πάλι με κατεύθυνση τις Αλυκές.

Εκτιμάται ότι έχει ήδη διαπράξει το έγκλημα και επέστρεψε για να πάρει το σεντόνι και τη σακούλα που χρησιμοποίησε για να κρύψει τη σορό.

Τελευταία φορά που η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις κινήσεις του είναι στις 04.45 τα ξημερώματα, όπου επέστρεψε και παρέμεινε πλέον στο σπίτι του.

Την σκότωσε κοντά στο σπίτι του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS, το υλικό από την κάμερα σε συνδυασμό με το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της Αναστάζια, περιορίζουν τον τόπο του εγκλήματος στα 400 μέτρα περίπου από το σπίτι του, με ακτίνα προς το σημείο που βρέθηκε τελικά νεκρή στις Αλυκές.

«Δεν είχα ξαναπάει στο συγκεκριμένο παιδί. Υπήρχε όγκος από στάχυ. Ήταν πάνω από το έδαφος πολύ καλά καλυμμένη. Υπήρχανε στοιχεία σκηνικού, γι’ αυτό έβαλα λίγο να δουλέψει το μυαλό μου, λίγο οι πληροφορίες μου γύρω γύρω απ’ ό,τι άκουγα. Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και δούλεψα πολύ με τις αισθήσεις μου στο σημείο», είπε η εθελόντρια που βρήκε τη σορό.

Στην ίδια ακτίνα μέτρων, τοποθετείται και το σημείο όπου είχε βρεθεί πεταμένο το κινητό της Αναστάζια, χωρίς την κάρτα SIM. Η ώρα που έπαψε να εκπέμπει σήμα είναι και η ώρα που εκτιμάται ότι η 27χρονη από την Πολωνία δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο 32χρονος, στην χθεσινή του κατάθεση στην ανακρίτρια, δεν αποκλείεται να έκανε μία προσπάθεια να ενοχοποιήσει τον σύντροφο της Αναστάζια, γι’ αυτό και ανέφερε ότι την άφησε εκεί που είχε το ζευγάρι ραντεβού.

Στην πραγματικότητα, αυτό που εκτιμάται είναι ότι με πρόφαση το συγκεκριμένο ραντεβού, ο κατηγορούμενος πια έπεισε την 27χρονη ότι θα τη μετέφερε εκείνος με το μηχανάκι του, αλλά δεν έφτασαν ποτέ. Κάπου στη διαδρομή, από το σπίτι του ως τις Αλυκές, φέρεται να της επιτέθηκε, πιθανότατα για να τη βιάσει και εν τέλει να την σκότωσε. Εκτιμάται δε ότι ο τόπος του εγκλήματος, εάν δεν είναι το ίδιο το σημείο που βρέθηκε η σορός της, ίσως είναι πολύ κοντά σε αυτό.

«Στεκόμουνα πολύ σε λεπτομέρειες, αυτό ήταν το θέμα. Είδα όπως είναι η μαρτυρία ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έτρεχε πανικόβλητος και είχε πάνω του πολλά αγκάθια, στάχυα, ήταν όλα τα στοιχεία τα οποία ήταν μπροστά μου συγκεντρωμένα. Υπήρχαν τα στοιχεία της φύσης αλλά όχι με την ισορροπία που την ξέρουμε. Υπήρχε σκηνικό. Κάτι που εμένα δε μου κολλούσε», συμπληρώνει η εθελόντρια.

Τα στοιχεία από τα κινητά

Από την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της 27χρονης προέκυψε ότι κάποιος είχε προλάβει να σβήσει σημαντικά δεδομένα, προσωπικά στοιχεία και κλήσεις που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας της, πριν βγάλει την κάρτα SIM και το πετάξει.

Αυτό όμως, που ο δολοφόνος της δεν γνώριζε, είναι ότι υπάρχει η τεχνολογία αυτά να ανακτηθούν και τα στοιχεία που προέκυψαν για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ «δείχνουν» τον 32χρονο.

Μετά την άσκηση της δίωξης για ανθρωποκτονία σε βάρος του, ο κατηγορούμενος το πιθανότερο είναι να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Κως: Το προφίλ του 32χρονου

Ο 32χρονος πέρασε στην Ελλάδα το 2012 και ζούσε στην Κω τα τελευταία πέντε χρόνια. Δούλευε στα χωράφια, καθάριζε κήπους, ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν άνεργος. Η τελευταία του δουλειά ήταν σε οικοδομή του νησιού μαζί με τον συγκάτοικό του από το Πακιστάν.

«Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί’. Έναν μήνα ήταν σπίτι (δε δούλευε) μου έδινε μόνο 100 ευρώ και τίποτα άλλο».

Κως: «Μας κίνησαν την περιέργεια τα ξύλα σε συγκεκριμένο σημείο» – Τι είπε η εθελόντρια που βρήκε το πτώμα της 27χρονης

Το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Η Θεοδώρα Παναγιωτίδη, κάτοικος περιοχή στην Κω και η γυναίκα που βρήκε τη σορό της 27χρονης, μίλησε στο LIVE NEWS για το πώς εντόπισαν το άψυχο σώμα.

«Μαζί με μία άλλη εθελόντρια της πυροσβεστικής είχαμε ξεκινήσει την έρευνα από το συγκεκριμένο σημείο και καθώς προχωρούσαμε προς τις Αλυκές, βλέπαμε κάποιες συστάδες μέσα στο χωράφι οπότε αρχίσαμε να τα ερευνούμε εξονυχιστικά. Φτάνοντας στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, κοιτάξαμε περιμετρικά και πίσω υπήρχε μία ντάνα, ένα ύψωμα από στάχυα και ξύλα. Φεύγω εγώ να πάω προς τα κάτω και μένει η άλλη εθελόντρια, η οποία άρχισε να ψάχνει το συγκεκριμένο σημείο. Με μία πρώτη ματιά, δεν έβλεπες κάτι. Εμάς μας κίνησε την περιέργεια το ότι υπήρχαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο τα ξύλα. Με φώναξε η εθελόντρια και μου είπε πως η δυσοσμία είναι έντονη. Τότε πήγαμε και ξεκινήσαμε να αφαιρούμε τα ξύλα. Όσο περισσότερο βγάζαμε τα στάχυα, τόσο πιο έντονη ήταν η μυρωδιά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com