Κροατία: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο – Νεκρή η 27χρονη οδηγός και δύο 4χρονα παιδιά

Αν η διάβαση ήταν φυλασσόμενη το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί είπαν οι αρχές

by Times Newsroom

Μια γυναίκα και δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο χθες Πέμπτη (15/6) σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στην Κροατία στην περιοχή Λούντμπρεγκ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης κοντά στην κοινότητα Μπολφάν, στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τρένο παρέσυρε το ΙΧ που επιχειρούσε να διασχίσει τη σιδηροδρομική διάβαση.

Η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου και δύο 4χρονα παιδιά βρήκαν τον θάνατο, ενώ σε νοσοκομείο διακομίστηκε ένας τραυματίας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ που επικαλούνται αστυνομικές πηγές τα παιδιά δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και ούτε υπήρχαν ειδικά καθίσματα. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι αν υπήρχε φυλασσόμενη διάβαση το τραγικό δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

Ήταν το δεύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κροατία σε διάστημα λίγων ημερών. Το περασμένο Σάββατο, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν όταν επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με τρένο που μετέφερε εμπορεύματα, κοντά στην πόλη Νόφσκα, 94 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com