Μεξικό: «Ουφολόγος» παρουσίασε…«πτώματα εξωγήινων» στο Κογκρέσο

Με ένα μάλλον ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωπα τα μέλη του Κογκρέσου στο Μεξικό, αφού ένας γνωστός «ουφολόγος» τους παρουσίασε τα υποτιθέμενα πτώματα...εξωγήινων, στην συνεδρίαση της Τρίτης (13/9).

by Times Newsroom

Ο κ. Jaime Maussan, δημοσιογράφος και «ουφολόγος», παρουσίασε στους Μεξικανούς πολιτικούς δύο «σκελετούς» πλασμάτων που ισχυρίζεται πως είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο ίδιος κατέθεσε ενόρκως ότι τα δύο αυτά μουμιοποιημένα σώματα δεν αποτελούν μέρος της «γήινης εξέλιξής μας», καθώς το ένα τρίτο του DNA τους παραμένει «άγνωστο», όπως μετέδωσαν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Κατά την ομιλία του, ο Maussan έδειξε σε Αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη της μεξικανικής κυβέρνησης διάφορα βίντεο με «UFO και μη αναγνωρισμένα περίεργα φαινόμενα» πριν τελικά αποκαλύψει τα υποτιθέμενα εξωγήινα πτώματα.

Ο ίδιος είπε: «Αυτά δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας… Δεν πρόκειται για όντα που βρέθηκαν σε συντρίμμια εξωγήινων αντικειμένων»

Ο Maussan δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι τα δύο δείγματα μελετήθηκαν από επιστήμονες του Αυτόνομου Εθνικού Πανεπιστημίου του Μεξικού (UNAM), οι οποίοι άντλησαν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα. Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν «άγνωστο», όπως είπε.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Maussan, παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των υποτιθέμενων εξωγήινων πτωμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Αξίξει να σημειωθεί ότι ο Maussan έγινε γνωστός για ισχυρισμούς που είχε κάνει, που αφορούσαν «εξωγήινες» ανακαλύψεις που αργότερα διαψεύστηκαν, συμπεριλαμβανομένων πέντε μουμιών που βρέθηκαν στο Περού το 2017 και που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν νεκρά παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com