Μία 36χρονη βιολογική μητέρα από τις ΗΠΑ απήγαγε τα 8 παιδιά της από τις ανάδοχες οικογένειές τους β

Την «τσάκωσε» ένας πολίτης που είπε στην Αστυνομία πως «επέδειξε παράξενη συμπεριφορά»

by Times Newsroom

Οκτώ παιδιά φέρεται να απήχθησαν από τα ανάδοχα σπίτια τους στο Αρκάνσας και να μεταφέρθηκαν παράνομα σε όλη τη χώρα από τη βιολογική τους μητέρα, πριν βρεθούν ασφαλή στην Καλιφόρνια το Σάββατο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την Τρίστα Φούλερτον και έξι από τα παιδιά της σε ένα πάρκινγκ γύρω στις 12:30 το πρωί του Σαββάτου, αφού ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει μια γυναίκα που «επέδειξε παράξενη συμπεριφορά», δήλωσαν οι Αρχές.

Η Φούλερτον, η οποία έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, διέσχισε μαζί τους πολλές πολιτείες για να αποφύγει τις αρχές και να φτάσει στη βόρεια Καλιφόρνια, είπε η αστυνομία του Άντερσον. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και τα παιδιά ταξίδεψαν με ένα φορτηγό «Dodge» γεμάτο με σκουπίδια και πινακίδα κυκλοφορίας του Αρκάνσας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο οικόπεδο, μεταδίδει η New York Post.

Οι αξιωματικοί με το που την βρήκαν, αναγνώρισαν πως πρόκειται για την 36χρονη τη Φούλερτον, η οποία είχε ενεργό ένταλμα για τη σύλληψή της στην πολιτεία του Αρκάνσας. Καταζητείται επειδή φέρεται να απήγαγε τα οκτώ παιδιά της από τα ανάδοχα σπίτια τους, αφού έχασε την επιμέλειά τους, δήλωσε η αστυνομία του Άντερσον. Η Φούλερτον – η οποία έχει ποινικό ιστορικό συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί την ρώτησαν για το πού βρίσκονταν τα άλλα δύο παιδιά της, είπε η αστυνομία.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν αργότερα σε ένα σπίτι στην περιοχή Cottonwood με τη βοήθεια του γραφείου του σερίφη της κομητείας Shasta. Η Φούλερτον, από το Ρότζερς του Αρκάνσας, κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Shasta σε σχέση με το ένταλμα σύλληψής της, είπε η αστυνομία του Άντερσον. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ήταν η Fullerton με τα παιδιά της μετά τις φερόμενες απαγωγές. Τα παιδιά απελευθερώθηκαν στις Υπηρεσίες Παιδιών και Οικογένειας της Κομητείας Shasta, ώστε να μπορέσουν να επανενωθούν με τους κηδεμόνες τους στο Αρκάνσας.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com