Μία 38χρονη βίαζε ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα… ηλεκτρονικά τσιγάρα

Αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών για αποπλάνηση και sex trafficking

by Times Newsroom

Σοκαρισμένοι έμειναν οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης του Τενεσί στις ΗΠΑ όταν μια γυναίκα κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ καθώς και ότι προέβη σε βιασμό τουλάχιστον εννέα μαθητών γυμνασίου και λυκείου ηλικίας 14 εώς 17 ετών. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας σε αντάλλαγμα, μεταξύ άλλων, τους έδινε ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Όπως μετέδωσε η New York Post, η Μελίσα Μπλερ, 38 ετών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορήθηκε για 18 περιπτώσεις βιασμού, ενώ αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων μέσω της πορνείας, παρότρυνση ανηλίκου σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Μακμίν, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα επιβεβαιωμένα θύματα με τα περιστατικά να συμβαίνουν από την άνοιξη του 2020 έως τα τέλη του 2021 μεταξύ μαθητών στο McMinn Central High School στην πόλη Ένγκλγουντ.

Σεξ με αντάλλαγμα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Γονείς είπαν στον τοπικό σταθμό WTVC-TV ότι η Μπλερ προσέγγιζε τα αγόρια που της τραβούσαν το ενδιαφέρον και τους προσέφερε διάφορα υλικά ανταλλάγματα για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Οι Αρχές θεωρούν πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα. Η αστυνομία του Ένγκλγουντ, ξεκίνησαν να ερευνούν την 38χρονη γυναίκα εξαιτίας μιας ανώνυμης επιστολής που έλαβε ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούσαν οι μαθητές. Η Μπλερ δεν είναι καθηγήτρια ούτε εργαζόμενη στο σχολείο, ωστόσο συμμετείχε σε κάποιον σχολικό σύλλογο για τη συγκέντρωση κονδυλίων μέσω εράνων προτού το δικό της παιδί αλλάξει σχολείο.

Μητέρα ενός εκ των θυμάτων αναφέρει: «Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την γκάμα των συναισθήματων που νιώθουμε αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος εστιάζει συνήθως στον δράστη και ξεχνά την αρνητική επίδραση που έχουν αυτά τα συμβάντα στις οικογένειες».

Η Μπλερ αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τις 28 Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή