Μήνυμα Ζελένσκι στον πρόεδρο Πούτιν έδωσε ο πρόεδρος της Ινδονησίας

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας, Τζόκο Γουιντόντο, εξέφρασε την προθυμία του να βοηθήσει στη δημιουργία επικοινωνίας μεταξύ των δύο προέδρων.

by Times Newsroom

Η Ινδονησία θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Ρωσία, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Ινδονησίας Τζόκο Γουιντόντο μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι έδωσε στον Ρώσο ομόλογό του ένα μήνυμα του Ουκρανού ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενό του.

«Παρέδωσα ένα μήνυμα από τον πρόεδρο Ζελένσκι στον πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του στη Μόσχα, σύμφωνα με τη ρωσική μετάφραση των δηλώσεών του.

«Και εξέφρασα την προθυμία μου να βοηθήσω στη δημιουργία επικοινωνίας μεταξύ των δύο προέδρων», δήλωσε ο Γουιντόντο.

Μιλώντας μέσω διερμηνέα, ο Γουιντόντο δήλωσε ότι είναι ενδιαφέρον να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της ειρηνικής επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο κ. Πούτιν ευχαρίστησε τον Τζόκο Γουιντόντο για τις «παραγωγικές συνομιλίες», λέγοντας ότι είναι «πεπεισμένος» ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα συμβάλουν στην «περαιτέρω ενίσχυση της ρωσο-ινδονησιακής εταιρικής σχέσης».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή