Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον αδερφό του για μια μπλούζα – Ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος και συνελήφθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, σήμερα τα ξημερώματα, Τετάρτη (27/12/2023).

by Times Newsroom

Ο 16χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, ενώ οι Αρχές ανακρίνανε τον αδερφό του για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο 18χρονος παραδέχθηκε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του με ψαλίδι έπειτα από έναν καυγά που έγινε μεταξύ τους.

Νέα Σμύρνη: Τι λέει ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τον νεκρό 16χρονο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση η οποία ερευνάται και περισσότερες πληροφορίες «θα έχουμε μέσα στην ημέρα».

«Κάτω από περίεργες συνθήκες, το παιδί ήταν ήδη νεκρό (σ.σ. όταν έφτασε το ΕΚΑΒ). Από ό,τι γνωρίζω, το ΕΚΑΒ πήγε σε 7 λεπτά. Το παιδί πρέπει να ήταν νεκρό 25 λεπτά περίπου, αυτό λένε οι άντρες του ΚΕΑΒ που πήγαν στο σημείο. Άρα άργησαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Αυτό που είπαν τις πρώτες στιγμές οι συγγενείς εκεί, ήταν ότι έπεσε πάνω σε ένα πόμολο κουζίνας το οποίο προεξείχε. Τις πρώτες στιγμές αυτό είπαν. Το τραύμα που επέφερε τον θάνατο ήταν στα πλευρά, είχε εσωτερική αιμορραγία».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Είναι περίεργη υπόθεση, υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες. Υπήρχε και κάποια μαρτυρία στην αρχή ότι κάποιος πήρε και είπε ότι μαχαίρωσαν ένα παιδί έξω, σε εξωτερικό χώρο, ενώ το παιδί βρέθηκε στην κουζίνα. Οι γείτονες άκουσαν φωνές. Την αστυνομία κάλεσε κάποιος από την οικογένεια. Είναι περίεργο περιστατικό».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη:

«Από την εμπειρία μου. μου φαίνεται ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι να μην υπάρχει κάποιος που να έριξε κάποια μαχαιριά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com