Νέα Υόρκη: Διάσημη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και μετά αυτοκτόνησε

Μία εξέχουσα γιατρός του καρκίνου από την Νέα Υόρκη σκότωσε το μωρό της και έπειτα αυτοκτόνησε, μέσα στο σπίτι τους στο Γουέστσεστερ, το πρωί του Σαββάτου (6/8).

by Times Newsroom

Η δρ. Κρίσταλ Κασκέτα, 40 ετών, ειδικευόμενη στην Αιματολογία-Ογκολογία στο Νοσοκομείο Mount Sinai, πέθανε από αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό γύρω στις 7 το πρωί, αφού προηγουμένως πυροβόλησε το παιδί της, σύμφωνα με το ABC 7.

«Μια προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου στις 7:00 π.μ., η Κρίσταλ Κασκέτα μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού της και πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της πολιτείας.

«Η σκηνή συνάδει με δολοφονία/αυτοκτονία».

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της γιατρού, ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Τιμ Τόλτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παραμένει ασαφές πόσων χρονών ήταν το παιδί, αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι το μωρό γεννήθηκε γύρω στον Μάρτιο.

Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Ιατρικό Κολλέγιο του Albany, σύμφωνα με το βιογραφικό της στον ιστότοπο του νοσοκομείου, όπου της απονεμήθηκε ένα βραβείο για τη συμπόνια που έδειχνε, όταν είχε να κάνει με ασθενείς.

μωρό

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Hofstra North Shore LIJ School of Medicine στο North Shore University Hospital, όπου κέρδισε ένα παρόμοιο βραβείο.

Στο νοσοκομείο Mount Sinai, η δρ. Κασκέτα ειδικεύτηκε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Η Κασκέτα και ο σύζυγός της, Τιμ Τόλτι, παντρεύτηκαν το 2019 σε μια τελετή στο Greenpoint του Μπρούκλιν.

Ο  Τιμ Τόλτι είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας ράβδων πρωτεΐνης Talty Bars.

Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι η Κασκέτα χρησιμοποίησε το ιατρικό και επιστημονικό της υπόβαθρο για να συμβουλέψει τον άνδρα της στη δημιουργία του προϊόντος.

«Τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά στην Κρίσταλ θα σας πουν ότι το να είναι γιατρός είναι στο DNA της», γράφει ο ιστότοπος του Talty Bars. «Η ίδια η Κρίσταλ θα σου πει ότι ήθελε να γίνει γιατρός από όσο θυμάται τον εαυτό της – ότι ακόμη και ως παιδί την έβρισκαν να τυλίγει τις κούκλες της σε γάζα».

«Όταν η Κρίσταλ ήταν στην 8η δημοτικού, η καλύτερη φίλη της μητέρας της πέθανε από καρκίνο του μαστού. Ήταν αυτό το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της Κρίσταλ και την έκανε να αποφασίσει ότι η Ιατρική Ογκολογία θα ήταν η ειδικότητά της».

«Η Krystal είναι μία φανατική  δρομέας και λάτρης της καλής φυσικής κατάστασης, που κατανοεί την ανάγκη για καθαρά και νόστιμα συστατικά. Είναι τιμή μας που έχουμε μια τόσο εξαιρετική γυναίκα ως μέλος της οικογένειας της Talty Bars».

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com