Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η πρωταγωνίστρια των «Χαβάη 5-0» και «Ατίθασα νιάτα», Σάρον Φάρελ

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο γιος της Chance Boyer επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός πέθανε απροσδόκητα από φυσικά αίτια σε ένα νοσοκομείο στην κομητεία Orange της Καλιφόρνια στις 15 Μαΐου.

by Times Newsroom

Πίσω από την κάμερα, η ηθοποιός φέρεται να είχε εμπλακεί σε ένα «ερωτικό τρίγωνο» με τους ηθοποιούς Στιβ ΜακΚουίν και Μπρους Λι, τον τελευταίο από τους οποίους περιέγραψε ως «τον έρωτα της ζωής της».

Η Σάρον Φάρελ έπαιξε τη Νίνα Γουέμπστερ στην σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» μεταξύ των ετών 1991 και 1997, καθώς και ρόλους στα The Man from UNCLE, The Six Million Dollar Man και Gunsmoke.

Στη μεγάλη οθόνη έπαιξε στο The Stunt Man του 1980, στο Lone Wolf McQuade μαζί με τον Chuck Norris το 1983 και στο Can’t Buy Me Love του 1987.

Σάρον Φάρελ: Το πάθος για τον Στιβ ΜακΚουίν και ο έρωτας για τον Μπρους Λι

Μιλώντας στον βιογράφο του Μπρους Λι το 2018, η Σάρον Φάρελ είχε εξομολογηθεί τον θυελλώδη έρωτα που ένιωθε για τον συνάδελφό της, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την σχέση της με τον Στιβ ΜακΚουίν.

«Ο Μπρους με ταξίδεψε στη Σελήνη και με γύρισε πίσω», είχε πει χαρακτηριστικά. «Αλλά ήταν παντρεμένος και απένταρος».

«Ο Στιβ ΜακΚουίν ήταν τόσο επιτυχημένος—ήταν ο προστάτης μου… Ένιωθα πόθο για τον Στιβ, αλλά ο Μπρους ήταν ο έρωτας της ζωής μου».

Σάρον Φάρελ
Στιβ ΜακΚουίν

Στο Bruce Lee: A Life, ο συγγραφέας αφηγείται πώς ο Μπρους Λι είχε πάει να να δει κρυφά τη Φάρελ στα τέλη του 1968, αφού πέταξε προς την επαρχία του Μισισιπή, όπου η Σάρον και ο ΜακΚουίν δούλευαν μαζί.

Μερικά χρόνια πριν γίνει αστέρι από μόνος του, ο Μπρους δούλευε ως εκπαιδευτής κουνγκ φου του Στιβ, αλλά είχε τον δικό του «κρυφό λόγο» που ήθελε να επισκεφτεί το πλατό – τον κρυφό έρωτά του με τη Σάρον.

«Όταν ο Μπρους εντόπισε τη Σάρον δίπλα στο τρέιλέρ της, πήγε κρυφά πίσω της και έβαλε το χέρι του στο στόμα της. “Γιατί δεν απάντησες στις κλήσεις μου;” ρώτησε ο Μπρους», έγραψε ο βιογράφος.

«Πίστευες αλήθεια ότι δεν θα μπορούσα να σε βρω;» Ο Μπρους την έσυρε στο καμαρίνι της και έκαναν έρωτα όσο πιο ήσυχα γινόταν, ελπίζοντας ότι δεν θα τους άκουγε κανείς».

Στη συνέχεια, η Σάρον ομολόγησε ότι είχε ήδη «συνδεθεί» με τον συμπρωταγωνιστή της, Στιβ ΜακΚουίν. «Τον χρησιμοποιώ για να σε ξεπεράσω», είπε στον Μπρους. «Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε ξανά, Μπρους. Λυπάμαι πολύ».

Σάρον Φάρελ
Μπρους Λι

Σύμφωνα με τη βιογραφία του, ο Αμερικανοασιάτης ηθοποιός, παρότι πολύ αγαπητός από το κοινό, υπήρξε στη ζωή του ένας «ανεξέλεγκτος γυναικάς», αλαζονικός και εγωιστής.

Η κόρη του, Σάνον Λι, η οποία ήταν μόλις τεσσάρων όταν πέθανε ο πατέρας της το 1973, σε ηλικία μόλις 34 ετών, δεν σταμάτησεποτέ  να εκδηλώνει την αγάπη της για τον πατέρα της.

Η 54χρονη σήμερα κόρη του Μπρους Λι υποστήριξε πρόσφατα ότι ο πατέρας της δεν ήταν ο «επιθετικός φαλλοκράτης» που θα περίμεναν οι θαυμαστές των ταινιών του, αλλά μια ευαίσθητη ψυχή που απέρριπτε τις τοξικές, παραδοσιακές ιδέες για τον ανδρισμό. «Όσο αρρενωπός κι αν φαινόταν σωματικά, μέσα από την επίδειξη δύναμης και τη δράση των πολεμικών τεχνών, υπήρχε μία πολύ “μαλακή πλευρά” του που που νομίζω ότι παραβλέπεται», είπε στο NBC τον περασμένο μήνα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com