Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ Heem350 – Ήταν αδερφός του Ντουέιν Μπέικον, πρώην άσου του Παναθηναϊκού

Το περιστατικό συνέβη έπειτα από πάρτι που διοργάνωσε ο άλλοτε γκαρντ των «πράσινων» στη Φλόριντα – Δείτε βίντεο

by Times Newsroom

Τραγωδία για τον πρώην παίκτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, ο αδερφός του γνωστός ράπερ στην Φλόριντα των ΗΠΑ, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε μεταξύ της 28ης και 29ης Ιουλίου έπειτα από πάρτι που διοργάνωσε ο Ντουέιν Μπέικον στην πόλη Λέικλαντ στην πολιτεία της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει o τηλεοπτικός σταθμός Tampa Bay 10, ο Ραχίμ Μπέικον γνωστός και ως Heem350, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, γύρω στις 01:40 ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κλαμπ Jade Fox Lounge όπου έκανε το «All White Party» του ο Ντουέιν Μπέικον, άναψε τα φώτα κι έδωσε σήμα να σταματήσει η μουσική και να τελειώσει το πάρτι εξαιτίας των περιορισμών που έχει ορίσει η πόλη Λέικλαντ. Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους δεν συμμορφώθηκαν με τους κανονισμούς και ξέσπασε καβγάς.

Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λέικλαντ, Στέφανι Κερ σημείωσε πως συνέλαβαν ύποπτο που συνδέεται με το τραγικό συμβάν. Ο πυροβολισμός, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς, πραγματοποιήθηκε στις 1:51 μετά από το τέλος του πάρτι. Έπειτα από τα πυρά που δέχθηκε ο Ραχίμ Μπέικον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκεί όπου κατέληξε. Ακόμη ένα άτομο τραυματίστηκε.

Στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου των Αρχών τόνισε πως ως δράστιδα της δολοφονίας ταυτοποιήθηκε η Τζαμίλα Τζόνσον. Πάντως, οι έρευνες για το σοκαριστικό συμβάν της εκτέλεσης του αδερφού του Μπέικον θα συνεχιστούν.

Ο Ραχίμ Μπέικον, γνωστός κι ως 350Heem, ήταν δημοφιλής ράπερ από το Πολκ Κάουντι της Φλόριντα με χιλιάδες ακόλουθους στις πλατφόρμες κοινωνική δικτύωσης και το YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com