Κίνα: Τραγουδιστής έβγαλε το παντελόνι του στην σκηνή και οι αρχές τον συνέλαβαν – «Πέτα το σλιπ» του φώναζε το κοινό

Για προσβολή της δημοσίας αιδούς

by Times Newsroom

Οι τοπικές αρχές σε περιοχής της Βόρειας Κίνας συνέλαβαν έναν τραγουδιστή ο οποίος σε διάρκεια συναυλίας στο πλαίσιο φεστιβάλ κατέβασε το παντελόνι του.

Το τοπικό γραφείο πολιτισμού της πόλης Σιτζιάζουανγκ στην Κίνα, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο τραγουδιστής – που αναγνωρίστηκε με το επώνυμο Ding – συνελήφθη από την αστυνομία για «προσβολή της δημοσίας αιδούς».

Εν τω μεταξύ, σε έναν από τους διοργανωτές της συναυλίας επιβλήθηκε πρόστιμο 28.000 δολαρίων και του ανεστάλη η δυνατότητα να διοργανώνει συναυλίες.

Βίντεο στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον frontman του συγκροτήματος Violent Champagne να πετά το σορτσάκι του κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Πέτα το σλιπ!» ακούγονται θαμώνες να φωνάζουν στα βίντεο. Πάντως, τα πλάνα δείχνουν τον τραγουδιστή να διατηρεί το εσώρουχό του.

Το γραφείο πολιτισμού της Σιτζιάζουανγκ δήλωσε ότι οι Violent Champagne δεν ήταν μέρος του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Jimu News.

Στην ανακοίνωσή του δήλωσε ότι θα «ενισχύσει την εποπτεία των συναυλιών. Ελπίζουμε ότι οι καλλιτέχνες και το προσωπικό θα τηρούν συνειδητά τους νόμους και τους κανονισμούς».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com