Νεκρός βρέθηκε ο δράστης του μακελειού στην πόλη Λιούιστον του Μέιν

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία – Το πτώμα του εντοπίστηκε κοντά στο κέντρο ανακύκλωσης που εργαζόταν μέχρι την πρόσφατη απόλυσή του

by Times Newsroom

Ο Ρόμπερτ Καρντ, δράστης των επιθέσεων, που στοίχισαν τη ζωή σε 18 ανθρώπους και είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 στη μικρή πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν (βορειοανατολικά), βρέθηκε νεκρός, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ των ΗΠΑ επικαλούμενα τις αρχές.

«Είναι νεκρός (…) Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς.

Ο σαραντάρης έφεδρος του αμερικανικού στρατού κατά τα πρώτα στοιχεία αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξέλιξη που βάζει τέλος στο ανθρωποκυνηγητό 48 ωρών μετά το πιο πολύνεκρο επεισόδιο αυτής της φύσης στην ιστορία της πολιτείας.

Το πτώμα βρέθηκε σε περιοχή με βλάστηση κοντά στην πόλη Λίσμπον, όχι μακριά από κέντρο ανακύκλωσης στο οποίο εργαζόταν μέχρι την πρόσφατη απόλυσή του, ανέφερε το CNN, επικαλούμενο τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης.

Είχε ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές, ο 40χρονος μακελάρης είχε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ότι «άκουγε φωνές».

Ακόμη, ο ίδιος είχε νοσηλευτεί πριν μερικούς μήνες σε ψυχιατρική κλινική για δύο εβδομάδες. Αξιωματούχοι είπαν επίσης ότι ο Καρντ είχε πρόσφατα απειλήσει ότι θα επιτεθεί σε μια βάση της Εθνικής Φρουράς στο Saco του Μέιν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com