«Ντελφίν» Προβολή για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μετάξης

Με την προβολή ολοκληρώνεται το θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα του ΠΙΟΠ «Τα παιδία…παίζει», που περιελάμβανε αξιόλογες ελληνικές και ξένες ταινίες μυθοπλασίας με ιστορίες που συνδέονται με την παιδική ηλικία και τα σχολικά χρόνια.

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την Τετάρτη 31 Αυγούστου (ώρα 21:30), την ταινία «Ντελφίν», στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί. Με την προβολή ολοκληρώνεται το θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα του ΠΙΟΠ «Τα παιδία…παίζει», που περιελάμβανε αξιόλογες ελληνικές και ξένες ταινίες μυθοπλασίας με ιστορίες που συνδέονται με την παιδική ηλικία και τα σχολικά χρόνια.

Ντελφίν (Delfin)
Αργεντινή, 2019 | Διάρκεια: 95’
Με ελληνικούς υπότιτλους
Σκηνοθεσία: Gaspar Scheuer
Με τους: Valentino Catania, Cristian Salguero, Paula Reca

Η ζωή δεν είναι εύκολη για τον Ντελφίν, ένα 11χρονο αγόρι, που ζει με τον πατέρα του στα περίχωρα μιας μικρής πόλης στην επαρχία του Μπουένος Άιρες. Ο Ντελφίν αποκοιμιέται στην τάξη, κατασκοπεύει μια νεαρή δασκάλα, και εν τη απουσία του πατέρα του αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον χρεοσυλλέκτη που τους απειλεί με έξωση. Αυτό όμως που θέλει ο Ντελφίν είναι να συμμετάσχει στην παιδική ορχήστρα που σχηματίζεται στο γειτονικό χωριό…

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8WXM4SGRwCg

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com