Ντόναλντ Τραμπ: Χάκαραν το Twitter του γιου του και τον…πέθαναν – Πανικός στην πλατφόρμα

Αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν κάποια tweets στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, του μεγαλύτερου γιου του τέως προέδρου των ΗΠΑ, τα οποία ανέφεραν πως ο Ντόναλντ Τραμπ ο πρεσβύτερος είχε...πεθάνει.

by Times Newsroom

«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω πως ο πατέρας μου, Ντόναλντ Τραμπ, απεβίωσε. Θα θέσω εγώ υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024», έγραψε στις 20 Σεπτεμβρίου ο «γιος» του στο Twitter, με πολλούς χρήστες να σοκάρονται, ενώ κάποιοι διατήρησαν εξαρχής τις αμφιβολίες τους.

Τραμπ

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκε και ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, ο οποίος αναδημοσίευσε το tweet- «βόμβα», σχολιάζοντας: «Αυτά είναι μάλλον fake news».

Πράγματι, ο δήθεν…γιος του Τραμπ συνέχισε να δημοσιεύει tweets που γίνονταν όλο και πιο εξωφρενικά, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι χρήστες να υποθέτουν ότι είχε πέσει θύμα χάκερ.

«Η Βόρεια Κορέα θα γίνει σκόνη», προανήγγειλε, για παράδειγμα, ο…νέος υποψήφιος, σε μία δήλωση που πολλοί θεώρησαν κάπως τραβηγμένη.

Τραμπ

Σε μία άλλη δημοσίευση, ο «γιος» του Ντόναλντ Τραμπ έγραφε «Γ..ώ τον Τζο Μπάιντεν», ενώ σε ένα άλλο τα έβαζε με τον ηθοποιό και ινφλουένσερ Λόγκαν Πολ, λέγοντάς του «σου πή..ξα τη γυναίκα».

Παρόλο που τα αλλόκοτα αυτά tweets διαγράφηκαν σχετικά γρήγορα από το προφίλ του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, η δημοσίευση όπου  μιλούσε για τον υποτιθέμενο θάνατο του πατέρα του έμεινε ενεργή για πάνω από μισή ώρα.

Λίγο προτού ο 45χρονος ανακτήσει τον λογαριασμό του, ο μικρότερος αδερφός του, Έρικ Τραμπ, έγραψε στο Twitter: «Δεν θέλω ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να πάρει πίσω τον λογαριασμό του, όλο αυτό παραείναι διασκεδαστικό».

Μάλιστα, μετά από λίγο τον κορόιδεψε, προσθέτοντας: «Ποιος ήταν ο κωδικός σου; Don2024;»

Ο ίδιος ο κάτοχος του λογαριασμού δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για αυτό που συνέβη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com