Ντόναλντ Τραμπ: Σε ζωντανή μετάδοση η δίκη του για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος

Μετά την σύλληψή του, ο Ντόναλντ Τραμπ θα περάσει από δίκη στην πολιτεία της Τζόρτζια, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί απόπειρας ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος. Σύμφωνα με απόφαση του δικαστή Σκοτ Μακ Άφι, η όλη διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά και τηλεοπτικά.

by Times Newsroom

Όλες οι ακροάσεις θα είναι διαθέσιμες ζωντανά στο κανάλι του Fulton County Court στο YouTube, δήλωσε ο δικαστής. Η ημερομηνία για τη δίκη δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος, όταν ο Τραμπ θα είναι υποψήφιος για επανεκλογή.

Ο Τραμπ και άλλα 18 άτομα κατηγορούνται για συνωμοσία με στόχο την ανατροπή των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών στην Τζόρτζια, το 2020. Ο Ρεπουμπλικανός τέως πρόεδρος, ο οποίος αντιμετωπίζει άλλες τρεις ποινικές δίκες, δήλωσε αθώος για τις 13 κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Τζόρτζια.

Όλες οι διαδικασίες στα δικαστήρια της κομητείας Fulton μεταδίδονται συνήθως ζωντανά.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη θα είναι η μόνη από τις τέσσερις δίκες του Τραμπ που θα μεταδοθεί και ενδεχομένως να αποτελέσει μία από τις δίκες με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com