Ο Αχιλλέας Μπέος «κατσάδιασε» κατοίκους του Βόλου: «Τι ήρθες εδώ να δεις; – Πού πάτε ρε άνθρωποι;»

Στο στόχαστρο του δημάρχου Βόλο και εργαζόμενοι του Δήμου

by Times Newsroom

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, έχει βγει στους δρόμους από τις πρώτες ώρες της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας Daniel λέγοντας στον κόσμο να μένει στα σπίτια του. Nέα βίντεο από το μέγεθος της καταστροφής δημοσίευσε ο Δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα όπως φαίνεται, ο δήμαρχος «μαλώνει» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά στο «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα. «Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος, με τον ηλικιωμένο να σκύβει το κεφάλι και να φεύγει.

Μάλιστα το κατσάδιασμα δεν περιορίστηκε μόνο στον κάτοικο αλλά τα «έχωσε» και σε οδηγούς που βρίσκονταν στον ποταμό φωνάζοντας: «Πού πάτε ρε άνθρωποι;».

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών. Από τα πυρά του Δημάρχου δεν γλίτωσαν και οι εργαζόμενοι του Δήμου στους οποίους ο κ., Μπέος είπε: «Αφήστε τις αγκαλιές και βοηθήστε τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com