Ο γιος του Μπάιντεν δήλωσε ένοχος για φοροδιαφυγή – Η συμφωνία με τη Δικαιοσύνη για αποχή από ναρκωτικά

Απολύθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, γιατί βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης

by Times Newsroom

«Τέλος» φέρεται να μπαίνει προς το «παρών» στις δικαστικές περιπέτειες του Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν, γιατί κατέληξε σε συμφωνία με την αμερικανική δικαιοσύνη, δηλώνοντας ένοχος για φοροδιαφυγή και ότι θα απέχει από τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει το cbsnews.com, ο γιος του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ένοχος για δύο πλημμεληματικές κατηγορίες που αφορούν στην παράλειψη της έγκαιρης καταβολής φόρων το 2017 και το 2018.

Παράλληλα, δήλωσε ότι διατηρούσε παράνομα όπλο, ωστόσο το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν άσκησε δίωξη, επειδή την περίοδο που παραβίασε τον νόμο για την οπλοκατοχή, έκανε χρήση ναρκωτικών. Έτσι, έγινε συμφωνία να μην κατέχει όπλο και ταυτόχρονα να μείνει καθαρός από ναρκωτικά για 24 μήνες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάντερ Μπάιντεν απασχολεί για τον τρόπο ζωής του. Αντιθέτως, θεωρούνταν θέμα χρόνου η κλήτευση σε δίκη, γιατί είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες που τον έδειχναν δίπλα σε ιερόδουλες να κάνει ναρκωτικά, ενώ κρατούσε ένα πιστόλι στο χέρι του.

Χαρακτηριστικά, το 2014 απολύθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, γιατί βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, έχει μπει σε κέντρα απεξάρτησης, ενώ έχει λάβει και «μαγικά μανιτάρια», για να καταπολεμήσει τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Μάλιστα, μέλη των Ρεπουμπλικανών τον έχουν κατηγορήσει για σχέσεις με την Ουκρανία και την Κίνα, όπως και για διαφθορά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com