Ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου στο εξαφανισμένο υποβρύχιο στον Τιτανικό πήγε σε… ροκ συναυλία

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182»

by Times Newsroom

Την ώρα που οι ειδικοί κάνουν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να εντοπίσουν και να διασώσουν τους επιβάτες του υποβρύχιου σκάφους που εξαφανίστηκε ενώ επισκέπτονταν το ναυάγιο του Τιτανικού, ο θετός γιος ενός από τους αγνοούμενους δεν άφησε τη δοκιμασία να τον κρατήσει μακριά από μια συναυλία των Blink 182.

Ο Brian Szasz – του οποίου ο δισεκατομμυριούχος πατριός Hamish Harding είναι ένας από τους πέντε ανθρώπους που μπορεί να είναι παγιδευμένοι στο απόλυτο σκοτάδι σε βάθος 12.000 ποδιών κάτω από τον Ατλαντικό Ωκεανό με περίπου 30 ώρες οξυγόνου να τους απομένουν –έκανε τη Δευτέρα μια ανάρτηση ότι παρακολούθησε μια συναυλία των Blink 182 στην Καλιφόρνια παρά τη κατάσταση που επικρατεί.

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182, καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στις δύσκολες στιγμές!», έγραψε στο Facebook.

Ο Szasz συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του ίδιου να χαμογελά με μπλούζα των Blink-182 και συμπλήρωσε την ανάρτηση με emojis μιας μαύρης καρδιάς και χέρια που προσεύχονται.

Μόλις 20 λεπτά νωρίτερα, ο Szasz αποκάλυψε σε ανάρτησή του ότι ο πατριός του είναι ένας από τους αγνοούμενους. «Ο πατριός μου έχει χαθεί σε ένα υποβρύχιο, σκέψεις και προσευχές ότι η αποστολή διάσωσης θα είναι επιτυχής», έγραψε.

Νωρίτερα, είχε κάνει μια ανάρτηση που έλεγε: «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής η μαμά μου μου ζήτησε να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Παρά την αμφιλεγόμενη απόφαση να παρακολουθήσει μια ροκ συναυλία ενώ ένα μέλος της οικογένειάς, οι φίλοι του Szasz εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην απόφασή του, σύμφωνα με τη New York Post.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com