Πέθανε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατεχάκη

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κατεχάκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό στο ύψος της Αττικής Οδού καθώς ο 43χρονος ένστολος κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος.

by Times Newsroom

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κατεχάκη, στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός είχε πάει στο σημείο προκειμένου να διευθετήσει άλλο τροχαίο το οποίο είχε σημειωθεί στις 10.30 Κατά τις ίδιες πληροφορίες διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον 43χρονο αστυνομικό.

Άμεσα έφτασε στον τόπο του τροχαίου ασθενοφόρο του ΕΒΑΒ με τον αστυνομικό να μεταφέρεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε, και πέθανε.

Υπενθυμίζεται πως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο πήγε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης όπως και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του αστυνομικού.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com