Πέθανε ο παραγωγός Φρανκ Φάριαν, δημιουργός των Boney M. και Milli Vanilli

Ο Γερμανός παραγωγός Φρανκ Φάριαν, ο άνδρας πίσω από την επιτυχία του διάσημου συγκροτήματος της ντίσκο Boney M. και του διδύμου των Milli Vanilli, απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών, στο διαμέρισμά του στο Μαϊάμι (ΗΠΑ), ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του.

by Times Newsroom

Γεννηθείς στη μικρή πόλη Κιρν (δυτική Γερμανία), στις 18 Ιουλίου του 1941, θεωρείται ως ο Γερμανός παραγωγός που έχει καταγράψει τις περισσότερες επιτυχίες στη διεθνή σκηνή, με πάνω από 800 εκατομμύρια πωλήσεις ηχογραφήσεων.

Ο Φρανκ Φάριαν, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Φραντς Ρόιτερ, ξεκίνησε ως μάγειρας προτού ιδρύσει το 1961 ένα μουσικό συγκρότημα, τους “Frankie und die Schatten”, με το οποίο ξεκίνησε τη μουσική καριέρα του.

Ο Φρανκ Φάριαν βρίσκεται επίσης πίσω από τους θρυλικούς Boney M. με τα singles “Daddy Cool”, “Rasputin” και “Mary’s Boy Child”, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 1976 και πέτυχαν μεγάλη δημοτικότητα στα τέλη της δεκαετίας του 1970, παίζοντας disco κομμάτια. Ωστόσο, από τη δεκαετία του 1980, υπήρξαν διάφορες αλλαγές στη σύνθεσή του.

Το 1990, το όνομα του Φρανκ Φάριαν ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο γύρω από τους Milli Vanilli, ένα από τα πιο επιτυχημένα R&B ντουέτα του τέλους της δεκαετίας του ’80, όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν τραγουδούσαν οι ίδιοι, αλλά στη θέση τους κάποιοι άλλοι τραγουδιστές, τους οποίους ποτέ δεν είδαμε στη σκηνή. Οι ίδιοι οι Milli Vanilli δεν είχαν τραγουδήσει ποτέ live!

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com