Πόλεμος Ισραήλ- Χαμάς-Χ. Χαλέβι, αρχηγός IDF: «Θέλω να είμαι σαφής, είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε»

«Οι δυνάμεις του Ισραηλινού στρατού είναι έτοιμες για εισβολή στη Γάζα» δήλωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) Χέρζι Χαλέβι, από τη νότια μεθοριακή γραμμή.

by Times Newsroom

Ακόμη, τόνισε ότι οι IDF λαμβάνουν την απόφαση για τον ακριβή προγραμματισμό της χερσαίας επέμβασης του Ισραήλ σε συντονισμό με το πολιτικό κλιμάκιο.

Αναφερόμενος στην καθυστέρηση της χερσαίας επέμβασης, ο ίδιος σημείωσε: «Σε αυτό το στάδιο, υπάρχουν τακτικοί και στρατηγικοί παράγοντες που μας επιτρέπουν περισσότερο χρόνο για να βελτιωθούμε και να εκμεταλλευτούμε κάθε λεπτό για να είμαστε πιο έτοιμοι».

Ενώ πρόσθεσε: «Κάθε λεπτό που περνάει, κάνουμε περισσότερες επιθέσεις στον εχθρό, σκοτώνουμε τους μαχητές του, σκοτώνουμε τους διοικητές του, καταστρέφουμε τις υποδομές του και συλλέγουμε περισσότερες πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις».

«Τον κρατάμε σε ένταση», ανέφερε ο αρχηγός των IDF, εννοώντας ότι όσο περισσότερο περιμένει η Χαμάς την ισραηλινή εισβολή, τόσο περισσότερο θα αγχώνεται.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις επιπλοκές της προσπάθειας επιστροφής ή διάσωσης των ομήρων που πήρε η Χαμάς από το Ισραήλ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com