Πόλεμος στην Ουκρανία: Στα όπλα και τα αδέρφια Κλίτσκο – Υπήρξαν παγκόσμιοι πρωταθλητές πυγμαχίας

Ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο και ο αδερφός του, δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα για να υπερασπιστούν την Ουκρανία

by Times Newsroom

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τους Ουκρανούς να αντιστέκονται στη ρωσική εισβολή.

Δύο εμβληματικές μορφές του ουκρανικού αθλητισμού, τα αδέρφια Κλίτσκο, που υπήρξαν παγκόσμιοι πρωταθλητές πυγμαχίας, δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.

Ο Βιτάλι και ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο τονίζουν πως θα πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώτος είναι ο δήμαρχος του Κιέβου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο κατατάχθηκε στις δυνάμεις του ουκρανικού στρατού και το ίδιο αναμένεται να πράξει άμεσα και ο αδερφός του.

 

Όπως προαναφέραμε, οι δύο Ουκρανοί υπήρξαν μεγάλες μορφές της πυγμαχίας και κατέχουν μάλιστα και μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες.

Είναι τα αδέρφια με τις περισσότερες νίκες σε αγώνες της κατηγορίας βαρέων βαρών κι αυτό φυσικά φανερώνει πολλά για την κυριαρχία τους για πολλά χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πολλοί χαρακτήρισαν εποχή Κλίτσκο, το διάστημα που τα δύο αδέρφια μεσουρανούσαν στα ρινγκ.

Είχαν και οι δύο πολλούς τίτλους στην κατοχή τους και αυτό που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι πως ο Βλάντιμιρ Κλίτσκο υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του 23 φορές.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή