Πώς μια πίτσα οδήγησε στη σύλληψη του Άντριου Τέιτ για sex trafficking

Ο influencer και ο αδελφός του εντοπίστηκαν στη Ρουμανία

by Times Newsroom

Η διαδικτυακή κόντρα του Άντριου Τέιτ με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, φαίνεται πώς βοήθησαν στην σύλληψη του influencer, ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές με τις κατηγορίες του sex trafficking.

Ο Τέιτ και ο αδελφός του, Τρίσταν, συνελήφθησαν στη Ρουμανία, και για την ώρα βρίσκονται στο κρατητήριο στο Βουκουρέστι. Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του Τέιτ στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την Τούνμπεργκ ήταν εκείνο που αποκάλυψε την τοποθεσία του και βοήθησε τις αρχές στο να τον αντιμετωπίσουν. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να γευτεί σε ένα βίντεό του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Ο Βρετανός influencer, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για μισογυνισμό και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, ερευνούνταν από τη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας (DIICOT) και αναφορές στη Ρουμανία υποστηρίζουν ότι αυτός και ο αδελφός του ανακρίνονται, με τις κατηγορίες του για sex trafficking να τους βαραίνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror τα δύο αδέλφια είχαν περάσει και από τον ανακριτή τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις από τους Τέιτ, παρά τη θέλησή τους. Ωστόσο τότε οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίζονταν για να οδηγήσει τις Aρχές στον εντοπισμό και τελικά τη σύλληψή τους. Ο 36χρονος Άντριου, ο 34χρονος Τρίσταν και δύο ακόμη άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες βιασμού, sex trafficking και σύστασης ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο, οι εισαγγελείς είπαν πως οι αδελφοί Τέιτ «Δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχουν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά».

Ένας εκπρόσωπος της Άντριου Τέιτ ανέφερε στη Daily Mirror: «Δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες προς το παρόν σχετικά με τις αναφορές ότι έχουν συλληφθεί. Ο Άντριου και ο Τρίσταν Τέιτ τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και θα βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο για να διαλευκανθεί η υπόθεση».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com