Πρωτοχρονιά: Ο πλανήτης υποδέχεται εντυπωσιακά το 2024 – Δείτε LIVE

Οι χώρες όλου του κόσμου υποδέχονται το 2024 με φαντασμαγορικές τελετές που εντυπωσιάζουν.

by Times Newsroom

Οι χώρες του πλανήτη αποχαιρετούν το 2023 με την ελπίδα το νέο έτος που έρχεται να φέρει χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλους.

Ήδη από τις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) το Κιριμπάτι έγινε η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το 2024, ενώ ακολούθησαν τα υπόλοιπα μικρά νησιωτικά κράτη του Ειρηνικού, όπως η Τόνγκα και η Σαμόα.

Τη σκυτάλη πήρε η Νέα Ζηλανδία όπου στις 13:00 ώρα Ελλάδος η πρωτεύουσα Όκλαντ έγινε η πρώτη μεγάλη πόλη στον πλανήτη που γιόρτασε την έλευση του 2024.  Η κορυφή του Sky Tower φωτίστηκε με διάφορα χρώματα καθώς τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα στον ουρανό.

Ακολούθησε η Αυστραλία, με χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν εκστασιασμένοι ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων διάρκειας 12 λεπτών στη Γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ δίπλα στο εμβληματικό κτίριο της Όπερας.

Ανάλογα εντυπωσιακό ήταν και το θέαμα στην πρωτεύουσα Καμπέρα αλλά και την Μελβούρνη.

Υπερθέαμα από τα αμέτρητα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα για την υποδοχή του 2024 σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, ενώ αντίστοιχα μεγαλοπρεπές ήταν το σόου στη Σεούλ της Νοτίου Κορέας.

Δείτε live εικόνα από την αλλαγή του χρόνου στις χώρες του κόσμου:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com