Πτώχευσε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Σρι Λάνκα

Πώς περιγράφει ένας Έλληνας τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της βαθιάς κρίσης

by Times Newsroom

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται η Σρι Λάνκα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της κήρυξε πτώχευση, με την κρίση που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες να γίνεται ολοένα και βαθύτερη.

Ο κ. Μίλτος Τενεδιώτης, ένας Έλληνας που μένει στο Κολόμπο, αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα εδώ. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία των πρατηρίων για βενζίνη, ατελείωτες ουρές, ελλείψεις στην τροφοδοσία των σούπερ μάρκετ. Υπάρχει κρίση αλλά ελπίζουν όλοι ότι με την αλλαγή της κυβέρνησης που έγινε θα εξομαλυνθούν τα πράγματα», είπε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA και συνέχισε:

«Το μεγαλύτερο εισόδημα εδώ είναι από τον τουρισμό. Ο τουρισμός έπεσε λόγω του κορoνοϊού και δεν ανέκαμψε. Πολλοί από τους τουρίστες που έρχονταν εδώ ήταν Ρώσοι και Ουκρανοί. Επίσης η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν 4 αδέρφια. Μια οικογένεια κυβερνούσε όλη τη χώρα. Τώρα έχει ηρεμήσει κάπως η κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή