Πυρά Πολάκη κατά Σπίρτζη: Σταμάτα, φτάνει, μαϊντανός έγινες – Κάνεις αντιπολίτευση μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου»

by Times Newsroom

Μια συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πριν από λίγα 24ωρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του ο κ. Σπίρτζης.

“Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη δεν θα μπω τώρα” ” Το 14,9 μπορεί να γίνει 4,9 αν συνεχίσουν έτσι” εξήγησα στο ΣΚΑΪ ΤV

Posted by Χρήστος Σπίρτζης on Tuesday, July 9, 2024

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με την επίμαχη συνέντευξη.

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης.

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

«Η αυτοκριτική που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα λάθη του δεν αποτυπώθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά ήταν για τα κανάλια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το ότι, ενώ κατέρρευσε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει καν τους ψηφοφόρους που είχε», είχε πει στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σπίρτζης.

Για αυτό, όπως συμπλήρωσε, ευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του. «Δεν είχαμε συλλογική λειτουργία, μια πολιτική πρόταση που να συγκινεί τον κόσμο. Είχαμε μια άλλη τακτική, το πήρε πάνω του και τα αποτελέσματα είναι αυτά», συνέχισε.

Ακόμα, επεσήμανε ότι η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής και ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύστηκαν για την εκτίμηση ότι απέτυχε η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στη Γαλλία. «Καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και ο υπόλοιπος προοδευτικός κόσμος να δει τι έχει γίνει στη Γαλλία, στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου υπήρχε συνεργασία και να αλλάξουμε ρότα, να πάμε σε μία λογική συνεργασίας ενιαίου πολιτικού πλαισίου και έκφρασης», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com