Ρόδος: Γερμανός τουρίστας συνελήφθη για εμπρησμό στην περιοχή των Φανών

Πιθανολογείται ότι ο ίδιος δράστης ευθύνεται και για ακόμη ένα περιστατικό φωτιάς που εκδηλώθηκε στην ίδια περιοχή την προηγούμενη μέρα.

by Times Newsroom

Για εμπρησμό συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 20χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Φανών Ρόδου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr ο 20χρονος έβαλε φωτιά σε καλαμιές, έγινε αντιληπτός από προσωπικό του ξενοδοχείου, που τον παρέδωσε στους άνδρες της ΠΥΡ, οι όποιοι έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σήμερα το πρωί, ο 20χρονος Γερμανός οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα πρωτοδικών για τα περαιτέρω. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο νεαρός τουρίστας ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, όταν συνελήφθη, είχε προβεί σε αντίστοιχα αδικήματα και στη Γερμανία. Πιθανολογείται ότι ο ίδιος δράστης ευθύνεται και για ακόμη ένα περιστατικό φωτιάς που εκδηλώθηκε στην ίδια περιοχή την προηγούμενη μέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com