Ρωσικές προεδρικές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες σε απομακρυσμένες περιοχές

Στις κάλπες σπεύδουν σήμερα, Κυριακή (25/2) οι Ρώσοι που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές για την ανάδειξη προέδρου.

by Times Newsroom
«Η πρόωρη ψηφοφορία σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές ξεκίνησε στις περιοχές της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας της Άπω Ανατολής» ανέφερε το CNNi επικαλούμενο το TASS.Περίπου 70.000 άνθρωποι αναμένεται να μπορούν να ψηφίσουν νωρίς στην περιφέρεια. Η ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου. Θα είναι οι πρώτες προεδρικές εκλογές που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες στην ιστορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί πως, η περίοδος μέσα στην οποία διεξάγονται οι προεδρικές εκλογές ξεκινά λίγες ώρες μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και εν μέσω αντιδράσεων για τον θάνατο του πιο ισχυρού αντιπάλου του Βλαντιμίρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com