Σάλο προκάλεσε η στάση του Μπάιντεν να μιλάει για τον πόλεμο στη Γάζα τρώγοντας παγωτό

«Θα έχουμε σύντομα κατάπαυση του πυρός» εκτίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφορικά με τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς

by Times Newsroom

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο Τζο Μπάιντεν με τον ανάρμοστο τρόπο που επέλεξε για να μιλήσει για τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να τρώει παγωτό χωνάκι με γεύση μέντα την ώρα που μιλούσε για το ενδεχόμενο εκεχειρίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ελπίζει ότι μια κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς που θα σταματήσει τις εχθροπραξίες και θα επιτρέψει την απελευθέρωση των υπόλοιπων ομήρων μπορεί να τεθεί σε ισχύ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

«Λοιπόν, ελπίζω στις αρχές του Σαββατοκύριακου. Το τέλος του Σαββατοκύριακου. Ο σύμβουλός μου για την εθνική ασφάλεια μου λέει ότι είμαστε κοντά. είμαστε κοντά. δεν τελειώσαμε ακόμα. Ελπίζω ότι την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε κατάπαυση του πυρός» ανέφερε χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο κατάπαυσης πυρός, ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ σχολίασαν πώς η στάση του Μπάιντεν και το γεγονός ότι οι επικοινωνιολόγοι του δεν τον ενημέρωσαν, έκανε κακό στο προφίλ του πλανητάρχη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com