Σάλος με τη δήλωση Μασκ ότι «μετανάστες θα έρθουν για τα σπίτια σας»

«Είσαι από την Αφρική με λεφτά»

by Times Newsroom

Χαμός επικρατεί στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), γιατί ο Έλον Μασκ έγραψε ότι οι μετανάστες θα έρθουν για τα σπίτια των Αμερικανών, με αρκετούς να υπενθυμίζουν πως και ο ίδιος είναι μετανάστης, αλλά με λεφτά.

Αφορμή για την ανάρτηση αποτέλεσε η απόφαση του δημάρχου της Νέας Υόρκης να επιτάξει σχολείο, προκειμένου να στεγαστούν 2.000 παράτυποι μετανάστες για να προστατευτούν από την κακοκαιρία, ενώ τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά.

«Αυτό συμβαίνει όταν ξεμένετε από δωμάτια ξενοδοχείων. Σύντομα, οι πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία για να εκκενώσουν. Τότε, θα έρθουν για τα σπίτια σας», έγραψε ο Μασκ στην πλατφόρμα Χ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με ορισμένους να συμφωνούν με την άποψη του δισεκατομμυριούχου και να τονίζουν ότι θέλουν τον Τραμπ για πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως και ότι οι Δημοκρατικοί αλλοιώνουν τη χώρα τους.

Ωστόσο, άλλοι διαφώνησαν, αναφέροντας ότι πρέπει το κράτος να φερθεί ανθρώπινα, ενώ πρότειναν να επιταχθούν σπίτια πλουσίων, όπως του Μασκ, αφού έχουν αρκετά και μερικά δεν τα χρησιμοποιούν.

Μάλιστα, μερικοί υπενθύμισαν ότι ο Έλον Μασκ είναι από τη Νότια Αφρική, με έναν χρήστη να αναφέρει πως «είσαι μετανάστης από την Αφρική, απλώς έχεις λεφτά, δεν είσαι Αμερικανός. Πρόσεχε τι προτείνεις άλλη φορά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com