Στεφανίδη σε Μητσοτάκη: «Παρακαλώ να εγκρίνετε την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου»- Άμεση παρέμβαση Λιβάνιου

Η Κατερίνα Στεφανίδη αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, με ανάρτησή της στο X ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.

by Times Newsroom

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης του επί κοντώ ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά στη συνέχεια έθεσε το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένειας στον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ που εκκρεμεί από το 2020.

Όπως σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη με τόσα μετάλλια που έχει η ίδια φέρει στην Ελλάδα, ο προπονητής της αξίζει να πάρει την ελληνική ιθαγένεια.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος, νέος υπουργός Εσωτερικών, παρενέβη άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία θα προχωρήσει και θα ολοκλήρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα κι έτσι θα ικανοποιηθεί η επιθυμία της Στεφανίδη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com