Στη Μύκονο για διακοπές η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα

Επισκέφθηκε εστιατόριο στον Ορνό και απόλαυσε την ελληνική κουζίνα

by Times Newsroom

Τη Μύκονο επισκέφθηκε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα. Μαζί της ήταν και η οικογένειά της, για να περάσουν όλοι μαζί ημέρες χαλάρωσης στο νησί των ανέμων.

Σε βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV, φαίνεται η Ρομπέρτα Μέτσολα να αποβιβάζεται από ένα van μαζί με την οικογένειά της. Η κ. Μέτσολα επισκέφθηκε εστιατόριο στον Ορνό της Μυκόνου, το οποίο ειδικεύεται στο ψάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το mykonoslivetv.gr, η Ρομπέρτα Μέτσολα είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί στο προηγούμενο της ταξίδι στη Μύκονο και είχε ξετρελαθεί με τις γεύσεις που είχε δοκιμάσει. Λάτρης του ελληνικού φαγητού, έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα φρέσκα θαλασσινά ενώ σε συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου τον προέτρεψε να διατηρήσει τον ελληνικό χαρακτήρα του μενού του και να μην παρασυρθεί από τη μόδα του σούσι που σερβίρεται σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της Μυκόνου.

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ρομπέρτα Μέτσολα στη Μύκονο:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com