Τέλος ο «μήνας του μέλιτος» για Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπα Χάρι: Αποκάλυψη για τις «χωριστές» ζωές τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να ταξίδεψαν στο παραδεισένιο νησί Κανουάν της Καραϊβικής, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το ταξίδι τους δεν ήταν αρκετό για να γίνει και η «επανασύνδεση» τους

by Times Newsroom

Οι τελευταίες αποκαλύψεις θέλουν τον Δούκα και η Δούκισσα του Σάσεξ να είναι στα «μαχαίρια» σχετικά με αν θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς ο Χάρι «οδηγούσε» τις συζητήσεις τους για να επιστρέψουν στην πατρίδα του.

Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα: “Η αλήθεια είναι ότι του λείπει απεγνωσμένα το Λονδίνο. Επιπλέον, θα μπορούσε εύκολα να πάει σπίτι του.”

Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι ευχαριστημένη με την ιδέα του πρίγκιπα Χάρι να μετακομίσει και θα προτιμούσε να μείνει στην έπαυλη τους Καλιφόρνια, καθώς την κρατά κοντά στο Χόλυγουντ…που επιδιώκει να «ξανακερδίσει

Η πηγή πρόσθεσε: “Η Μέγκαν είναι τόσο χαρούμενη που επιστρέφει στην Καλιφόρνια, δεν μπορεί να φανταστεί να φεύγει. Το Χόλυγουντ είναι σημαντικό για εκείνην και δείχνει απογοητευμένη που ο Χάρι δεν θα την αφήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο της.”

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας περαστικός απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι να βγαίνει από ένα κατάστημα γκουρμέ τροφίμων μέσα στο Sandy Lane Yacht Club and Marina στο Glossy Bay.

Το στιγμιότυπο τους δείχνει να είναι πιασμένοι χέρι χέρι, ντυμένοι κάζουαλ και να περπατούν σε ένα πεζόδρομο γεμάτο μπουκαμβίλιες χωρίς τα δυο τους παιδιά.

Σημειώνεται ότι το τρίτο μεγαλύτερο νησί του Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων είναι διάσημο για τις παραλίες του με λευκή άμμο, τα καταγάλανα νερά και τα πολυτελή θέρετρα επιβεβαιώνοντας την φήμη ότι είναι το μέρος όπου «οι δισεκατομμυριούχοι πηγαίνουν για να ξεφύγουν από τους εκατομμυριούχους».

«Έδειχναν ευτυχισμένοι. Καθώς ο Χάρι έβγαινε από το κατάστημα, έπεσε πάνω σε ένα από τα βαρέλια που [ήταν έξω]. Γέλασαν και οι δύο ενώ η Μέγκαν έπιασε το χέρι του», δήλωσε η πηγή στην DailyMirror.

«Απλώς έδειχναν πολύ χαρούμενοι που έκαναν διακοπές μαζί» πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ επιβιβάστηκαν σε ένα σκάφος που τους μετέφερε προς τη βόρεια ακτή του νησιού.

Τέλος «παραμυθιού» για την Μέγκαν – Ξανά μαζί Μίντλετον, Ουίλιαμ και Χάρι

Στα δύο χωρίστηκε ξανά το βρετανικό παλάτι. Από τη μία πλευρά η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι και από την άλλη όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις η Μέγκαν Μαρκλ.

Η κρίση στη σχέση των δύο αδελφών ξεκίνησε το 2019, όταν επιβεβαίωσαν ότι είχαν πάρει “διαφορετικούς δρόμους” και επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με την παραίτηση του Χάρι και της Mέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντά και τη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ.

Από το 2021 μετά από έναν «έντονο καβγά» μεταξύ των γαλαζοαίματων Χάρι και Ουίλιαμ δημιουργήθηκε ένα αγεφύρωτο χάσμα, το οποίο ούτε η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου δεν κατάφερε να «κλείσει»…με αποτέλεσμα όλοι είχαν «βγάλει από το μυαλό τους» το ενδεχόμενο της συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δηλώσεις της πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Τζένι Μποντ (Jennie Bond).

Μέγκαν Μαρκλ Vs Κέιτ Μίντλετον

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον έκαναν εμφανίσεις σε ανάλογα θεματικά event που είχαν κάποια κοινά στοιχεία.

Οι δυο συννυφάδες, οι οποίες έχουν παντρευτεί δύο αδέλφια, είναι γνωστό ότι είχαν εξαρχής μεγάλη κόντρα η οποία κορυφώθηκε στις παραμονές του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι.

Πλέον, ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ, στη Νέα Υόρκη, εμφανίστηκε με ιβουάρ σύνολο κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η παντελόνα και το Off-Shoulder top της αναδείκνυαν τη σιλουέτα της και την έκαναν να μοιάζει αρκετά κομψή.

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον… 

Καμία royal, όμως, δεν μπορεί να επισκιάσει την πριγκίπισσα Κέιτ. Η σύζυγος του Γουίλιαμ βρέθηκε σε Πανεπιστήμιο στο Νότινχαμ και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Οι προσπάθειες της Μίντλετον να βάλει τέλος στο «χάσμα» μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι

Οι μυστικές μεταμεσονύκτιες κλήσεις στον πρίγκιπα Χάρι 

Η Κέιτ Μίντλετον, συχνά τηλεφωνούσε στον κουνιάδο της, πρίγκιπα Χάρι, αργά το βράδυ ως μια «ευγενική χειρονομία» σε μια προσπάθεια να διορθώσει τη διαλυμένη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το βρετανικό Closer Weekly.

«Η Κέιτ ήρθε πολλές φορές σε επαφή με τον Χάρι για να του πει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να μην ανησυχεί πολύ για αυτές τις προσωρινές αποτυχίες», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο την περασμένη εβδομάδα. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι σε όλη την οικογενειακή αναταραχή, η σχέση της Μίντλετον με τον Χάρι «παρέμεινε ανέπαφη».

«Τον λυπάται πολύ αυτή τη στιγμή», συνέχισε η πηγή. «Το να τον βλέπει να περνάει από όλες αυτές τις αναποδιές είναι πολύ δύσκολο».

Σύμφωνα με την πηγή του Closer Weekly, παρόλο που η Μίντλετον φέρεται να έχει επεκτείνει το κλαδί ελιάς, δεν σημαίνει ότι ο Ουίλιαμ, είναι έτοιμος να το κάνει, τουλάχιστον όχι ακόμη.

«Η Κέιτ θέλει να κρατήσει ανοιχτούς αυτούς τους δρόμους επικοινωνίας και να ανοίξει το δρόμο για μακροπρόθεσμη ειρήνη με όλη την οικογένεια – συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ», συνέχισε η πηγή, σημειώνοντας ότι η Μίντλετον θέλει ο Χάρι να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νοιάζονται για αυτόν.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στα πρόθυρα χωρισμού – «Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της»

Οι φήμες φουντώνουν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι υπό διάλυση.

Το RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χώρια» για «να θεραπευτούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους».

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο του Tinseltown της Μέγκαν», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού -που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018- διαβεβαιώνει το Page Six ότι κάθε εικασία περί χωρισμού είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά επινοημένο», εξηγεί.

Μάλιστα, ο 38χρονος πρίγκιπας κάνει σχέδια να επιστρέψει στην Αφρική μόνος του για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix. Η πηγή του RadarOnline δήλωσε ότι ο Χάρι αισθάνεται «πιο πολύ ο εαυτός του» όταν βρίσκεται στην Αφρική, την οποία τη θεωρεί «δεύτερο σπίτι του».

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Σάσεξ – οι οποίοι μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2020, αφού αποχώρησαν ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας – βρίσκονται «υπό τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 14 εκατομμυρίων δολαρίων και των τεράστιων εξόδων ασφαλείας».

«Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει πιθανότατα κάνει τη ζωή τους κόλαση», συνέχισε η πηγή.

«Το να πάρουν χρόνο χώρια σε διαφορετικές ηπείρους ελπίζουμε ότι θα τους βοηθήσει να βρουν ό,τι χρειάζονται για να προχωρήσουν».

Πρίγκιπας Χάρι για τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ: «Χρειάζομαι θεραπεία με ηλεκτροσόκ»

Η «νέα» επιτυχία που γνωρίζει η σειρά «Suits», στην οποία πρωταγωνιστεί η δούκισσα του Σάσεξ, τις έφερε και πάλι στο προσκήνιο

Αφότου η πετυχημένη σειρά «Suits», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ – προτού παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι –, μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix είναι σταθερά στις πιο δημοφιλείς και ως εκ τούτου ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο οι ερωτικές σκηνές της. Βέβαια, αυτά τα πλάνα δεν είναι τα αγαπημένα του συζύγου της.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει κληθεί να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και στο παρελθόν, αλλά τότε ήταν… συνδεδεμένος ακόμη με το παλάτι του Μπάκιγχαμ οπότε η αντίδρασή του ήταν πιο «μετρημένη». Τώρα, αναδύθηκαν τα όσα είχε γράψει εκείνος για τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ.

«Είχα κάνει το λάθος να αναζητήσω στο Google και να παρακολουθήσω κάποιες ερωτικές σκηνές της στο διαδίκτυο», είχε αναφέρει στο βιβλίο του «Spare», το οποίο είχε γίνει best-seller καθώς αποκάλυπτε άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του κι εκείνη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

«Είχα παρακολουθήσει εκείνη και έναν συνάδελφό της να “κακοποιούν” ο ένας τον άλλον σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα συσκέψεων. Θα χρειαζόταν θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να βγάλω αυτές τις εικόνες από το κεφάλι μου. Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα» έγραψε ο Πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αντιμετωπίζει σαν «εγκληματία» την Μαρκλ – Έβγαλαν τα…ξίφη στην βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται ότι αντιμετώπιζε την κουνιάδα του Μέγκαν Μαρκλ ως «κατάδικο εγκληματία».

Η κόντρα μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή , με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να φέρεται να είναι επιφυλακτικός με τη Μέγκαν Μαρκλ λόγω του ρόλου της ως ηθοποιού. Μάλιστα, λέγεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ένιωσε ότι «θα δυσκολευόταν» να ενταχθεί στη βρετανική μοναρχία και να ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια.

Διαβάζοντας τα απομνημονεύματά του στο Spare, ο Χάρι έγραψε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε στον μικρό αδερφό του: “Ξύπνα…Είναι ηθοποιός, Χάρολντ. Όλα μπορούν να συμβούν”.

Επίσης, ο Χάρι αναφέρει ότι όταν συζήτησε τα σχέδιά του για να κάνει πρόταση γάμου, με τον μεγαλύτερο αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, εκείνος ήταν «ανήσυχος» και είπε στον μικρότερο αδερφό του ότι πήγαινε τα πράγματα «πολύ μακριά».

Έβγαλαν τα…ξίφη στην βασιλική οικογένεια

Στο βιβλίο του, ο Χάρι έγραψε: «Μια μέρα, καθόμασταν μαζί στον κήπο του, και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα περίμενα αν συνδεόμουν με μια «Αμερικανίδα ηθοποιό», μια πρόταση που πάντα κατάφερνε ο Ουίλιαμ, να ακούγεται σαν να είναι «καταδικασμένη εγκληματίας».

Στην κοινή τους σειρά ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, ο Χάρι μοιράστηκε: «Θυμάμαι ότι η οικογένειά μου τη γνώρισε για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα απίστευτα. Όλοι του ήταν τόσο επικριτικοί και φρόντιζαν να μου υπενθυμίσουν ότι πρόκειται  “για μια Αμερικανίδα ηθοποιό και αυτό δεν θα διαρκέσει”.

Βέβαια, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται τώρα να επιδιώκει να επιστρέψει στον παλιό του τρόπο ζωής και πιθανώς να επανέλθει στη βασιλική οικογένεια, η οποία επίσης φημολογείται ότι εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του Μέγκαν.

Μάλιστα, η πρώην σταρ και ηθοποιός του Suits βρίσκει τις επιθυμίες του πρίγκιπα «απογοητευτικές». Άλλωστε, η  Μέγκαν λέγεται ότι θέλει σταθερά να αφήσει πίσω της αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και προωθεί μια πιθανή καριέρα στην πολιτική στις πολιτείες.

Μέγκαν Μαρκλ: Άλλαξε το status της σε «Σχέση Πολύπλοκη» – «Απογοητευμένη και πληγωμένη» από τον πρίγκιπα Χάρι

«Η κοινωνική ζωή του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία»

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι «απογοητευμένη» που ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να «πάρει πίσω την παλιά του ζωή», ισχυρίστηκε ένας ειδικός του Χόλυγουντ.

Ο ειδικός σε θέματα ψυχαγωγίας Mark Boardman ισχυρίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, που έκλεισαν την πόρτα στη βασιλική ζωή το 2020, έχουν αντικρουόμενες απόψεις για το πώς θα πρέπει να είναι το μέλλον τους, καθώς ο Χάρι «λαχταράει» να δει τους αποξενωμένους φίλους του στο Λονδίνο.

«Η κοινωνική ζωή του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει σημαντικά την τελευταία δεκαετία», είπε ο Μαρκ στο OK! περιοδικό. «Φαίνεται ότι έχει αποστασιοποιηθεί από τους φίλους του στο κολέγιο και δεν έχει μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο». «Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στο Λονδίνο, συνήθως μένει σε ξενοδοχεία και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Αναμφίβολα, ο πρίγκιπας Χάρι λαχταρά τις παλιές του φιλίες», πρόσθεσε ο Μπόρντμαν.

«Απογοητευμένη και πληγωμένη» από τον πρίγκιπα Χάρι

Ο ειδικός ισχυρίστηκε ότι η 42χρονη Μαρκλ, θέλει ο 39χρονος Χάρι, να αφήσει πίσω του αυτό το κεφάλαιο, μεταδίδει η New York Post.

«Η Μέγκαν είναι απογοητευμένη που ο Χάρι θέλει πίσω την παλιά του ζωή», συνέχισε ο Μπόρντμαν. «Η Μέγκαν αγαπά τον Χάρι, αλλά θέλει να αναδείξει την καλύτερη πλευρά του. Και είναι ξεκάθαρη για τους ρόλους που πρέπει να πάρουν μαζί και προσπαθούν να συνεργαστούν καλύτερα σε έργα» πρόσθεσε.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να παρακολουθήσουν έναν “μεταμορφωμένο” Χάρι, παρά μια επιστροφή στον προηγούμενο τρόπο ζωής του για πάρτι, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη προσοχή των μέσων ενημέρωσης».

Ο Boardman, ο οποίος πιστεύει ότι ο Χάρι θέλει διακαώ να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω των «ισχυρών σχέσεών του με παιδικούς φίλους», πιστεύει ότι ο εξόριστος πρίγκιπας θα δυσκολευτεί πολύ να πείσει τη γυναίκα του ότι «χρειάζεται ένα σαββατοκύριακο για αγόρια στο Λονδίνο, μαζί με μερικούς παλιούς φίλους του Eton». «Είναι νέος στην καρδιά, αλλά έχει κάποιον να τον κρατά υπό έλεγχο και να του υπενθυμίζει ποιος είναι και τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει», είπε.

«Θα του άρεσε 100% μια βάση στο Λονδίνο και θα ήθελε να είναι σε βασιλικούς χώρους, ακόμα κι αν ήταν στο Windsor ή ένα από τα διαμερίσματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αλλά δεν πρόκειται να συμβεί».

«Το Λονδίνο είναι εκεί που βρίσκονται όλοι οι πραγματικοί φίλοι του Χάρι. Όλοι όσοι γνωρίζουν στο Χόλιγουντ, δεν είναι φίλοι του», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «τελικά, η Μέγκαν θέλει ο Χάρι να είναι δίπλα της για να τη στηρίξει, να φροντίσει τα παιδιά και να επαναφέρει τη ζωή του σε καλό δρόμο. Και οτιδήποτε γυρίζει προς τα πίσω θα αφαιρέσει από αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com