Θεσσαλονίκη: Συμμορία χτυπούσε και έκλεβε επιβάτες στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία»

Η λεία τους υπολογίζεται πως είναι πάνω από 4.000 ευρώ.

by Times Newsroom

Τρεις ανήλικοι ημεδαποί – μέλη συμμορίας, ηλικίας από 15-17 ετών, διέπραξαν πέντε ληστείες με χρήση σωματικής βίας, στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» την περίοδο των εορτών, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2023 έως μέσα Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με το thestival.gr.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, από κοινού με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό, συνέστησαν ομάδα – συμμορία και διέπραξαν πέντε ληστείες με χρήση σωματικής βίας, αφαιρώντας διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 4.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, περιπτώσεις ληστειών, που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή των ΚΤΕΛ “Μακεδονία”.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί – μέλη συμμορίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και ληστεία κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2023 έως μέσα Ιανουαρίου 2024, από κοινού με τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό, συνέστησαν ομάδα – συμμορία και διέπραξαν πέντε (5) ληστείες με χρήση σωματικής βίας, αφαιρώντας διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 4.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com