Την επόμενη Δευτέρα το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ταξιδεύει στο Τορόντο

Οικονομικό Φόρουμ στο Τορόντο από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στις 17 Οκτωβρίου παρουσία πολλών στελεχών των Κυβερνήσεων της Ελλάδας και του Καναδά

by Times Newsroom

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Καναδά θα πραγματοποιηθεί το νέο συνέδριο του Οικονομικoύ Φόρουμ των Δελφών. Το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο θα λάβει χώρα στις 17-18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton Centre Toronto Hotel, με την παρουσία ηγετών από τους χώρους της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομίας από την Ελλάδα και τον Καναδά.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Hellenic Initiative Canada καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνο-Καναδικού και του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν γύρω από την ενίσχυση των Ελληνο-Καναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ενδεχόμενες συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, του φαρμάκου, της τεχνολογίας, αλλά και στην ενέργεια και τα μεταλλεύματα.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν, ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παρουσία του Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, του Καναδού Υπουργού Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας, François-Philippe Champagne, καθώς και του Προέδρου και CEO της FairFax Financial Holdings Limited, Prem Watsa.

Σειρά ηγετών από ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει την ελληνική Κυβέρνησηφορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και διακεκριμένα μέλη της Ελληνο-Καναδικής κοινότητας θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου. Μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων βρίσκονται ο Γεν. Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιάννης Σμυρλής, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Σ.Δ.Ι.Τ., Ορέστης Καβαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλοποίησης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού, Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο συμπρόεδρος του Hellenic Initiative – Canada, John Sotos, ο Πρόεδρος του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Βασίλειος Τσάνος, ο CEO του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, η CEO της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, ο Πρόεδρος της Coca Cola για την Ευρώπη, Νίκος Κουμέττης,  o Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Eldorado Gold Corporations, Χρήστος Μπαλάσκας και άλλοι εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Ελληνικος Χρυσός και Eldorado Gold, και υποστηρικτές η Eurobank και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com