Το 2021 το Shock Rock φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Crystalex

by Times Newsroom
CRYSTALEX ( θεσσαλονίκη, 16 Οκτωβρίου 1996 ) είναι Έλληνας τραγουδιστής 
– τραγουδοποιός του Εναλλακτικού ροκ.  
Το 2021 το Shock rock, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο CRYSTALEX,όπου με την τολμηρή εμφάνισή του καταφέρνει να καταπλήξει και να σοκάρει το κοινό. Τόσο η αντίθεση των ματιών, το κόκκινο και το γαλάζιο, όσο τα piercing και όλο το σκηνικό στήσιμο, αφήνει εποχή και κάνει πολλούς να παραμιλούν.
Μπορείτε να ακούσετε εδώ : 

Βιογραφικό

Ο CRYSTALEX γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 16 Οκτωβρίου 1996. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με την μουσική, ενώ έμαθε να παίζει Πιάνο. Ξεκίνησε να σπουδάζει κλασικό & μοντέρνο πιάνο το 2005 και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού. Συνεχίζει τις σπουδές του στη μουσική με θεωρία μουσικής,αρμονία, σολφέζ, ντικτέ και ιστορία μουσικής. 

Πρώτες εμπορικές επιτυχίες

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 14 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης.
Για  τέσσερα συνεχόμενα χρόνια  έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις στην πόλη του. 

Το 2016 ξεκίνησε τη φοίτησή του σε Δημόσιο ΙΕΚ στο τμήμα ηχοληψίας και ταυτόχρονα συμμετέχει σε θεατρικά μουσικά δρώμενα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών, με τον Παναγιώτη Μιχαηλίδη (σκηνοθέτης) σε εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Τον Φεβρουάριο του 2017, κάνει ανοιχτή ακρόαση η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (Σ.Ο.Ν.Ε.), για να εντάξει στο δυναμικό τους σολίστ τραγουδιστές με μαέστρο τον Ευάγγελο Αραμπατζή.    Καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να επιλεχθεί ως σολίστ αλλά οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τον άφησαν να συνεχίσει το μελωδικό του ταξίδι με τη Σ.Ο.Ν.Ε και αποχώρησε.

Στο τέλος του 2017 κάνει μια μεγάλη παύση εννέα μηνών λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Tα επόμενα χρόνια (2018-2021)

Τον Αύγουστο  του 2018, κυκλοφορεί επίσημα τον πρώτο του Single με τίτλο “Παράνοια” σε στίχους Nancy MorTaz και σε μουσική CRYSTALEX 

Το 2021 συστήνεται μουσικά  με το είδος Alternative metal καλλιτεχνικά ρεύματα που είναι τα εξής Gothic metal,  Industrial metal,

Post metal.

27 Σεπτεβρίου 2021 το Shock rock, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο CRYSTALEX,όπου με την τολμηρή εμφάνισή του καταφέρνει να καταπλήξει και να σοκάρει το κοινό. Τόσο η αντίθεση των ματιών, το κόκκινο και το γαλάζιο, όσο τα piercing και όλο το σκηνικό στήσιμο, αφήνει εποχή και κάνει πολλούς να παραμιλούν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 συναντά την Είρκη Μπαζάκα που υπογράφει σε στίχους  και  μουσική του ιδίου  τα παρακάτω Single :

 Στις 9 Σεπτέμβριου Κυκλοφορεί tο δεύτερο  του  Single,  με τον τίτλο “Κράτα με”. 

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί επίσημα το τρίτο κατά σειρά Single  με τίτλο ”Dead Silence”. 

Στις 30 Σεπτέμβριου, η Ειρκή Μπαζάκα και ο CRYSTALEX ευαισθητοποιούνται  και  δημιουργούν  το  Single με θέμα το Bullying σε τίτλο ”Help”.

Τον χειμώνα του ίδιου έτους μαζί με την Ειρκη Μπαζάκα κυκλοφορεί σε ζωντανή ηχογράφηση το πρώτο του Άλμπουμ με τίτλο ”Τα 7 Κρύσταλλα”, που είναι τα εξής:

01.Μαγικό φίλτρο,  02.Μαριονέτα, 03.Black Roses, 04.Χρυσόσκονη,  05.Κέντα το σώμα μου,  06.Essensce Φορμόλης 07.Σκοτεινή Σκακιέρα.

Ο CRYSTALEX

είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης, ένας Ερμηνευτής καρδιάς, με ένα  μοναδικό ηχόχρωμα που μπλέκει το Μπρούταλ με το λυρικό και μέσα βγάζει ένα κράμα συναισθημάτων, όπως οργή, φόβο, φρίκη και έρωτα. H σκηνική του παρουσία  είναι gothic,  και με τον τρόπο αυτό μας δηλώνει τα δύο πρόσωπα που έχουμε σαν άνθρωποι. Το κόκκινο μάτι  δηλώνει τον κακό μας εαυτό και το γαλάζιο υποδηλώνει το γαλήνιο που έχουμε μέσα μας.

Είδος τέχνης – CRYSTALEX

Alternative metal, Shock Rock, Gothic Metal, 

Industrial rock, Post-metal 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή