Το Ισραήλ ζήτησε τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου για τους ισραηλινούς ομήρους

500 νεκροί στο Ισραήλ και πάνω από 2.000 τραυματίες

by Times Newsroom

Οι ισραηλινές αρχές ζήτησαν από την Αίγυπτο να ενεργήσει ως μεσολαβητής για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των Ισραηλινών που συνελήφθησαν από το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, αυτό αναφέρει η Wall Street Journal, επικαλούμενη ανώνυμους Αιγύπτιους αξιωματούχους. Δεν είναι ακόμη σαφές πόσοι Ισραηλινοί πολίτες κρατούνται αιχμάλωτοι στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι Ταξιαρχίες αλ Κασάμ, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, ανακοίνωσαν ότι θα εξαπολύσουν επίθεση κατά του Σντέροτ με εκατό ρουκέτες.

Πρόκειται για μια ενέργεια ως απάντηση στην επίθεση εναντίον τεμένους στη Γάζα και εναντίον παλαιστινιακών κατοικιών που πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός.

500 νεκροί στο Ισραήλ και πάνω από 2.000 τραυματίες

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ πάνω από 2.000  έχουν τραυματιστεί στο Ισραήλ λόγω της επίθεσης που εξαπέλυσαν οι μαχητές της Χαμάς.

Ο τελευταίος απολογισμός των νεκρών δόθηκε από το τηλεοπτικό ισραηλινό Channel 12, το οποίο αποκάλυψε επίσης ότι 30 στρατιώτες ήταν μεταξύ των νεκρών, ενώ οι περισσότεροι από τους τραυματίες ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

Στη Γάζα ανέφεραν για 256 νεκρούς και 1800 τραυματίες

Σύμφωνα με πρωινές εκτιμήσεις ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα από την αρχή του πολέμου είναι 256. Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας, επικαλούμενο τοπικές πηγές. Από τους νεκρούς, οι 20 έχουν ταυτοποιηθεί ως ανήλικοι. Ο αριθμός των τραυματιών είναι περίπου 1800.

Αγνοούνται 750 Ισραηλινοί

Υπάρχουν 750 Ισραηλινοί που εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι πολιτοφυλακές της Χαμάς στο Ισραήλ. Αυτό ανέφερε το τηλεοπτικό Channel 12, αναφέροντας ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που απήχθησαν από άνδρες της Χαμάς.

‘mako’

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com