«Το Σόι σου μέσα» της Ελένης Σιδεροπούλου στο Θέατρο Λύχνος…

Τελευταίες παραστάσεις μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου

by Times Newsroom

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS ολοκληρώνει με επιτυχία τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, τις παραστάσεις του κωμικού έργου «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» της Ελένης Σιδεροπούλου στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού.

Μετά από δύο επιτυχημένες παραγωγές, η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με ένα ακόμη κωμικό έργο γεμάτο γέλιο, μυστήρια και πολλές ανατροπές!

Λίγα λόγια για το έργο:

Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν είναι και το πιο “φυσιολογικό”. Ο Γιώργης και η γυναίκα του η Τζωρτζίνα μένουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, το Ραχίδι, μακριά από την φασαρία της πόλης ζώντας μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή. Η άφιξη όμως του ξάδερφου του Γιώργη από την Αμερική θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης, ένας σκληρός και επικίνδυνος τύπος, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του ζευγαριού και μαζί του θα φέρει μυστικά, συμφορές αλλά και….άλλες επισκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή όλων. Μια απρόσμενη ανατροπή όμως θα αλλάξει τα δεδομένα.

Trailer παράστασης:

https://youtu.be/SsTcDR4I19E?si=0kNTMbw7WNssbUBk

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Κείμενο: Ελένη Σιδεροπούλου
  • Σκηνοθεσία: Ελένη Σιδεροπούλου και Σταύρος Παναγιωτόπουλος

Παίζουν (αλφαβητικά):

  • Σταυρούλα Θωμαδάκη
  • Σταύρος Παναγιωτόπουλος
  • Βασίλης Πρέκας
  • Ελένη Σιδεροπούλου

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 15 ετών.

Κάθε Δευτέρα στις 20:30 μέχρι τις 10 Ιουνίου

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/to-soi-sou-mesa/

Τιμή εισιτηρίου: 13 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Η VOX ET CORPUS είναι μια πενταμελής θεατρική ομάδα η οποία ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2022 από τους ηθοποιούς Σταυρούλα Θωμαδάκη, Νεκταρία Οσάφη, Σταύρο Παναγιωτόπουλο, Βασίλη Πρέκα και Ελένη Σιδεροπούλου οι οποίοι ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο όντας ακόμη στο 3ο έτος της σχολής τους…Η αγάπη τους για το θέατρο και την τέχνη, τους έκανε να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να έχουν ήδη στο βιογραφικό τους δύο επιτυχημένες επαγγελματικές παραστάσεις με έργα γραμμένα εξ’ολοκλήρου από μέλη της ομάδας…Η επιμονή,η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός είναι βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας αυτής καθώς και το πάθος και η όρεξη για δουλειά.

Παραστάσεις:

Μάρτιος – Μάιος 2023:

Στάχτες” Της Ελένης Σιδεροπούλου σε σκηνοθεσία Ελένης Σιδεροπούλου και Νεκταρίας Οσάφη

Νοέμβριος 2023 – Ιανουάριος 2024 :

Την κληρονομήσαμε” του Σταύρου Παναγιωτόπουλου σε σκηνοθεσία του Σταύρου Παναγιωτόπουλου και της Ελένης Σιδεροπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com